Akár kultúrát is építhettek a pécsi OGEX Minecraft szegletében

Akár kultúrát is építhettek a pécsi OGEX Minecraft szegletében

Április elején a Dunántúl legnagyobb városába látogat az Országos Gaming Expo, hogy feldobja picit az eleve pezsgő település életét.

Pécsről legfőképp a kultúra juthat az emberek eszébe, na meg persze a könnyűzene, hiszen olyan együtteseket köszönhetünk az ország ötödik legnagyobb településének, mint az évtizedek óta a pályán lévő 30Y, a Punnany Massif, vagy épp a Halott pénz. Április 6-án azonban nem a muzsikáé, hanem a (videó)játékoké a főszerep, a Pécs Expocenterbe költözik ugyanis az OGEX, hogy teret adjon a geek kultúrának. Akárcsak az Országos Gaming Expo többi helyszínén, természetesen Pécsett is külön részleg várja a retro játékok szerelmeseit, de a társasjátékok, a sportok, valamint a Star Wars kedvelőiről sem feledkeztek meg a szervezők, így mindenképp érdemes kilátogatni a helyszínre – pláne, hogy a belépés ezúttal is ingyenes.

Az OGEX egy igazi kihagyhatatlan esemény a videójátékok rajongói számára, legyenek akár hobbi-játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon!

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.

Kövess Minket!Gamer szótár