Ha ez a pálya nem fekteti meg a géped, akkor semmi

Ha ez a pálya nem fekteti meg a géped, akkor semmi

Ennél szebb Counter-Strike 2 pálya még sohasem készült.

Nem is olyan régen fedeztük fel azt a Steam Műhelyről leszedhető Counter-Strike 2-es pályát, amelyet Lillykyu készített a célból, hogy Minecraftot varázsoljon a CS2-ből. Most pedig máris itt a következő nagy dobás a közösségtől, a Lost Coast. A CZXA1 által alkotott pálya nem az érdekes játékmenet, a trükkös megoldások miatt fog kiemelkedni a szépen-lassan bővülő Workshop elemei közül. Hanem azzal, hogy mennyire elképesztően jól néz ki.

A Lost Coast ugyanis 8K-s (vagyis 7680 × 4320 felbontású) textúrákat és lightmapeket tartalmaz. Ami azt jelenti, hogy simán elmenne látvány terén akármelyik mai, vagy akár évek múlva érkező tripla A-kategóriás játékban is az, amit CZXA1 összehozott. A Counter-Strike 2-ben pedig szabályosan soknak is tűnik ez a grafika. Erre egyébként az alkotó maga is felhívta a figyelmet. Szerinte ez a pálya leginkább arra jó, hogy remek teszt legyen a számítógéped képességeinek felmérésére. Ugyanis ha ez a pálya max grafikán nem nyírja ki a géped, akkor valószínűleg egy felújított Inferno sem fog nagy gondot okozni.

Bár szép a Lost Coast, azért sok mindent fel lehetne róni neki. Az egyik gond a látványból ered: egyszerűen ezek a textúrák idegennek hatnak a Counter-Strike-ban, főleg a Counter-Strike 2-ben. A másik pedig az, hogy a rengeteg apró részlet, a felhasznált színek lehetetlenné teszik azt, hogy érdemben játszhassunk rajta mások ellen, mert nem lehet látni az ellenfeleket. Viszont ha valaki csak a szemeit szeretné megajándékozni valami széppel, akkor jó helyen jár. Ha érdekel a pálya, akkor ITT töltheted le. Az alábbi galériánk minden bizonnyal segíteni fog eldönteni, hogy teszel-e egy próbát vele vagy sem.

Kattints a képre a galériáért!

Képek: CZXA1

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár