Valaki Minecraftot csinált a Counter-Strike 2-ből

Valaki Minecraftot csinált a Counter-Strike 2-ből

Már bárki kipróbálhatja a CS2-be portolt Minecraftot!

Bár egy ideig várni kellett rá, hogy a Valve megadja a kezdőlökést és felébredjen kényszerű álmából a Counter-Strike műhelyes közössége, végre ez is bekövetkezett. Ennek egyik első izgalmas termése pedig egy olyan pálya, ami lényegében Minecrafttá varázsolja a CS2-t. Lillykyu Minecraft Hunger Game című alkotása már elérhető a Workshopból, és az alapján, amit eddig láttunk belőle, igen ígéretes.

Az adatbányász minőségében ismert Gabe Follower készített egy videót a CS2-es Minecraftról. Ebből kiderült, hogy egy battle royale játékmódot kapunk, tehát a túléléshez elengedhetetlen fegyvereket a pályán elszórva találjuk meg az ellenfeleinkkel egyetemben. Lillykyu négy közösségi szervert is hosztol annak érdekében, hogy ezt az élményt bárki kipróbálhassa. Gabe Follower szerint minden nap érkezik valamilyen frissítés a projekthez, a jövőben pedig több ilyen típusú, csak más elrendezésű pályát is kaphatunk majd – ezek között lehet majd versenypályákra hasonlító is.

Továbbá Lillykyu azon is dolgozik, hogy érdekes, a Minecrafthoz szorosabban kötődő játékmechanikákat fejlesszen. Például a TNT-ket már használhatjuk arra, hogy nagyobbat ugorjunk, valamint a fegyvereinkkel a környezet blokkonként rombolható. De hogy ezután mi következik, az egyelőre kérdés marad. Talán azt segíthet még a CS2-es Minecraft mod elterjedésében, hogy az alkotó tervei között van még az általa használt eszközök kiadása, hogy bárki tudjon saját pályát készíteni a játékmódhoz.

Ha érdekel ez a Minecraft pálya, akkor látogass el a Steam Műhely oldalára, majd kattints a feliratkozás gombra. A CS2 a következő indításkor le fogja tölteni a fájlokat, onnantól pedig akár offline, akár online játszhatod majd.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár