Hamarosan 30 000 forintnyi játékot vág hozzánk teljesen ingyen az Epic Games

Hamarosan 30 000 forintnyi játékot vág hozzánk teljesen ingyen az Epic Games

Az idei év legkomolyabb hetét készítette elő az Epic Store.

Ezen a héten egy aranyos, de kimondottan nehéz játékot tehetünk zsebre az Islets személyében, hála az Epic Gamesnek. Az alapjáraton 5 520 forintba kerülő cím rengeteg örömöt okozott már kipróbálóinak, és ez azokkal sem lesz másképp, akik ingyen begyűjtik. Ezt a szokásos módon csütörtökig tehetitek meg, hiszen ekkor lépnek színre az új ajándékok, melyekhez foghatót jó régóta nem láttunk. Nézzük tehát, hogy mivel is kedveskedik nekünk az Epic a következő héten.

Ezeket olvastad már?

 The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition 

A The Outer Worlds világát valószínűleg a legtöbbetek ismeri, hiszen egy igazi 2019-ben megjelent klasszikusról van szó, ami mind a kritikusok, mind a közösség szívét sikeresen elnyerte. Ez egy RPG, ahol az űrkolóniát felfedezve kell az általunk elképzelt karakterré válnunk, miközben végigmegyünk a történeten, melyre hatalmas ráhatásunk van. A Spacer's Choce Edition a legjobb választás, ha belevágnánk a kalandba, hiszen a felújított változatot és az összes DLC-t is tartalmazza. 22 489 forintot spórolhatunk azzal, ha majd ingyenesen a könyvtárunkhoz adjuk.

 Thief 

A Thiefben egy tolvajt kell alakítanunk, ahogy ez a címből is adódik. Senkiben nem bízhatunk, és senki sem bízhat bennünk, azonban egyre sötétebb erők uralják a várost, melyen csak mi segíthetünk. Szerezd vissza kedvelt településed a báró kezéből, miközben izgalmas kalandokat élsz át. Az eredeti 7 130 forintos ár helyett, szintén ajándékba a miénk lesz.

Kövess Minket!



Gamer szótár