Jön a horrorfilm, aminek a forgatásán is majdnem okádtak

Jön a horrorfilm, aminek a forgatásán is majdnem okádtak

Vajon ezt mivel lehet majd még megfejelni a továbbiakban?

Felejtsd el a Bohócrém 2 (Terrifier) rendkívül felkavaró skalpolós jelenetét, mert a rendező megerősítette, hogy a franchise harmadik részében minden idők egyik legborzalmasabb gyilkossága is benne lesz, amit már el is készítettek.

Ezeket olvastad már?

Damien Leone X-en a következőképpen fogalmazott:

„Őszintén mondhatom, hogy most vettük fel a Terrifier-franchise egyik legőrültebb és legundorítóbb jelenetét. Nem fogjátok elhinni, ki nem bírta gyomorral a forgatást... Alig várom, hogy mindannyian lássátok!”

És hogy ki az, aki nem tudta kezelni a vérengzést a forgatáson? David Howard Thornton, aki a gyilkos gonosztevőt, a Bohócrémet (Art the Clownt) alakítja. A színész a közösségi médiában erősítette meg a hírt:

„Csak annyit mondok, hogy ez az a gyilkosság, amitől majdnem elhánytam magam. Ez volt az első ilyen.”

A 2016-ban bemutatott első filmben egy megölhetetlen bohóc, Art csapott le a védtelenekre halloween estéjén. Attól kezdve, hogy megette valaki orrát, egészen addig, hogy egy nő melleit levágta a testéről, Art egyre brutálisabb módszereket talált ki arra, hogy végezzen az áldozataival. Ez azonban még semmi a második felvonáshoz képest.

A folytatásban Art ismét visszatért Halloween napján egy kisvárosba, és ezúttal egy tinédzser lányt és annak öccsét vette célba. Nem megyünk bele túlságosan a részletekbe, hátha valamelyikőtök nemrég evett, de van egy olyan jelenet, amitől még a legkeményebb horrorrajongóknak is felfordult a gyomra. A film annyira élethűen ábrázolta ezt a mészárlást, hogy egyesek elhányták magukat a moziban, de akadt olyan is, aki elájult a képkockákat látván.

Az előző felvonásoktól eltérően a harmadik rész karácsonykor játszódik. Az első trailerben Art a bohóc Mikulásnak öltözve is feltűnik. A rendező annyit tett hozzá, hogy a harmadik epizód minden eddiginél gusztustalanabb és ijesztőbb lesz, ami például annak is köszönhető, hogy sokkal nagyobb költségvetésből dolgozhatott a stáb. A folytatásban visszatér Lauren LaVera, Elliot Fullam, Samantha Scaffidi és természetesen Howard Thornton is.

A Bohócrém 3 2024. október 25-én debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár