10 ezer forintos ajándékkal vár most a GOG

10 ezer forintos ajándékkal vár most a GOG

Óvatosan, a Balrogot fel ne keltsétek évezredes álmából!

Remélem ti is élvezitek még a négy napos hétvégét! Végre egy kis jól megérdemelt pihenés, család, barátok és egy pici videójáték is befér még talán a képletbe. Aktuális kedvenceitek mellett érdemes szétnézni az ingyenes kínáltban is! Az Epic Games is remek ajándékkal vár és a GOG is ingyen ad egy 25 eurós, azaz 10 ezer forintos játékot!

Hammerting

Remélem megvan még az a jelenet a Gyűrűk urából, amikor Szaruman Móriáról mesél Gandalfnak. „A törpök túl mohón és túl mélyre ástak" - mondja az akkor még fehér mágus. Ha valaha gondolkodtál már azon, milyen lenne törpként Móriában élni, hát most kipróbálhatod!

Bár a Hammerting nem egy gyűrűk ura játék, mégis törpként játszunk benne, feladatunk pedig egy Móriához hasonló földalatti birodalom kiépítése és felvirágoztatása. A szokásos városépítős játékmenetet azonban RPG-elemekkel dobták fel, így vannak küldetéseink, vannak különböző tulajdonságban jeleskedő karakterek, kraftolás, minden mi szem s szájnak ingere!

Alapjáraton simán a játékba pakolhatunk 20 órát, de az összes küldetéssel és az apró feladatokkal együtt, akár 50 órára is rúghat a játék végigjátszása. A Hammerting 25 euróba fáj, de április 4-ig most ingyen megszerezhetjük a játékot a GOG! Nincs más dolgod, mint ellátogatni a játék adatlapjára és a nagy zöld Go to giveaway gombra kattintani!

Kövess Minket!



Gamer szótár