Jó hír érkezett A hatalom gyűrűi 2. évadának premierét illetően

Jó hír érkezett A hatalom gyűrűi 2. évadának premierét illetően

Emellett nagyon úgy tűnik, hogy nem ez lesz az utolsó szezonja a projektnek.

Miután a második évad forgatásai már 2023-ban befejeződtek, továbbra sem volt világos, hogy A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi új epizódjai mikor kerülnek fel a Prime Video kínálatába. Voltak olyan pletykák, hogy az új évadot még ebben az esztendőben sem láthatják a rajongók, miután a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai sok produkció levesébe beleköptek, ezért nem igazán lehetett tudni mikor is debütálhat a második szezon. A THR friss jelentése szerint azonban megerősítést nyert, hogy a folytatásra valamikor 2024-ben kerül sor a streamingplatformon, amivel legalább sikerült eloszlatni azokat az aggodalmakat, miszerint csak 2025-ben utazhatunk el ismét Középföldére.

Ezeket olvastad már?

Emellett a jelentésből az is kiderült, hogy megkezdődtek az előzetes munkálatok a harmadik évaddal kapcsolatban. A 3. szezont egyelőre még nem jelentette be hivatalosan az Amazon, de A hatalom gyűrűi showrunnerei – Patrick McKay és JD Payne – új, hároméves szerződést kötöttek az Amazon MGM Studios-szal. Ha minden igaz, akkor emiatt a produkciót átköltöztetik a brit Bray Studiosból a Shepperton Studiosba.

Az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője, Vernon Sanders is megerősítette az új megállapodást. Bár konkrétan nem mondta ki, hogy valóban lesz harmadik évada A hatalom gyűrűinek, de nem győzte dícsérni a szériát és annak sikerét, ami arra utal, hogy a cég elégedett az eredménnyel. Azt még nem tudni, hogy vajon a második évad előtt vagy a debütálását követően szeretnék-e bejelenteni a folytatást.

„Több mint öt és fél évvel ezelőtt vágtunk bele ebbe a figyelemre méltó utazásba JD-vel és Patrickkal, és soha nem néztünk vissza. Továbbra is lenyűgöz bennünket az elképzeléseik terjedelme és nagyságrendje, valamint A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi rekordot döntő első évada sikere. Alig várjuk, hogy a Prime Video vásárlói megtapasztalják az epikus kaland és a nagy tétekkel teli dráma folytatását. Természetesen örömmel hosszabbítottuk meg JD és Patrick átfogó szerződését, és így továbbra is a nagyszerű történetmesélés iránti szenvedélyüknek hódolhatnak.”

Kövess Minket!



Gamer szótár