Ekkor érkezik Steamre az egyik legjobb autóversenyzős játék

Ekkor érkezik Steamre az egyik legjobb autóversenyzős játék

Már nem kell sokat várnunk, és lecsaphatunk rá, sőt, ingyen is kipróbálhatjuk.

Számos kiváló Ubisoft játékot tartunk számon, de ha az autóversenyzős játékok szerelmeseit kérdezzük, akkor nagy valószínűséggel a The Crew sorozatot fogják említeni a kiadótól, mint legjobb alkotás. A sztori 2014-ben kezdődik, mikor megjelent a The Crew, majd őt 4 évvel követte a The Crew 2. Ezután kicsit hosszabb ideig kellett várnia a rajongóknak, de 2023 szeptemberében megkapták a The Crew Motorfestet, ami képes volt megugrani egy újabb szintet. Már eddig is minden felületen elérhető volt – PC, Xbox és PlayStation –, de csak most fog bekerülni a Steam kínálatába.

Végre bejelentették, hogy a The Crew Motorfest április 18-ától lesz megvásárolható Steamen, így mostantól azok számára is könnyedén elérhető lesz, akik ezen a platformon töltik fel könyvtárukat.

A The Crew Motorfest Hawaii O'ahu szigetén játszódik, és teljesen nyílt világot kínál a résztvevők számára. Intenzív versenyeken és tematikus eseményeken vehetünk részt, miközben azon igyekszünk, hogy összegyűjtsük a legkiválóbb járműveket, melyekből több mint 600 különfélével találkozhatunk az utunk során. Úgy gondolom, hogy ezek és az előzetes fényében, nem kérdés az autóverseny szerelmeseinek a számára, hogy érdemes beruházni rá. A jó hír ráadásul az, hogy az 5 órán át bárki ingyen kipróbálhatja majd, így semmi vesztenivalónk nincs, ha pedig elnyeri a tetszésünket, akkor pedig örökre a könyvtárunkhoz adhatjuk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN