Ingyenes ez a vadonatúj játék, de csak pár órátok van begyűjteni

Ingyenes ez a vadonatúj játék, de csak pár órátok van begyűjteni

Itt az ideje internetes sztárrá válni, de ahhoz szörnyű dolgokat kell átélnünk.

Mostanság elég nagy felhajtás övezi az olyan különböző kooperációs horrorjátékokat, mint például a 2020-ban megjelent, és azóta is dübörgő Phasmophobiát, vagy a tavalyi év sikerjátékát, a Lethal Companyt. Ezen felbuzdulva várható volt, hogy egyre több hasonló cím fog készülni, és itt is van a kategória következő versenyzője, a Content Warning. A játék lényege az, hogy csapatunkkal olyan videókat kell készítsünk, melyek minél több megtekintést hoznak nekünk a SpookTube-on – gondolom kitaláltátok, hogy ez a YouTube játékon belüli megfelelője –, ezzel növelve a bevételünket. Ahhoz pedig, hogy lekösse követőinket a tartalom, kénytelenek leszünk minél elborultabb dolgokat lencsevégre kapni.

A Content Warning 2024. április 1-én 18:00-kor debütált, és a fejlesztők úgy döntöttek, hogy akik a megjelenést követő első 24 órában lecsapnak rá, azoktól nem kérnek érte semmit, teljesen ingyenesen tehetik ezt meg. Tehát ma 18 óráig van lehetőségetek a könyvtáratokhoz adni Steamen a címet, aminek az előzetesét alább láthatjátok.

Ahogy a felvételekből is kiderül, izgalomból nem lesz hiány, ha belevágunk a kalandba. Képesnek kell lennünk akár az életünket is feláldozni a tartalomgyártás oltárán, hogy befussuk a megálmodott pályánkat. Bevetéseink során találkozhatunk elvetemült szörnyekkel, elátkozott ereklyékkel és még sok egyéb hátborzongató dologgal. Érj vissza a bázisra, mielőtt még kifogysz az oxigénből, a kamerád akkumulátorából, vagy a társakból. Csak egy hajszál választ el a sztárok életétől, de vajon képes vagy mindent megtenni, hogy te is közéjük tartozz?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár