Már úton a trailer, de előtte még befutottak a Joker 2 első beszámolói is

Már úton a trailer, de előtte még befutottak a Joker 2 első beszámolói is

Úgy tűnik megvan, hogy mikor kaphatjuk meg a Joker 2 első kedvcsinálóját is.

Kezdjük azzal, hogy szép lassan beigazolódni látszik, amit eddig csak pletykáltak, a Joker második része valóban egyfajta musical lesz. Ez a tény pedig egyre több embert riaszt el attól, hogy beüljön majd rá a moziba, ugyanis a rajongók egy része nehezen tudja elképzelni a filmvásznon a dalolászó 'bohócot'. Az biztos, hogy jó néhány korábbi dalt újra feldolgoztak a film kedvéért, ráadásul Lady Gaga szerződtetése sem véletlen – hiszen napjaink egyik legnagyobb popdívájáról van szó, aki már korábban is megcsillogtatta színészi tehetségét –, és mivel Harley Quinnt alakítja, ezért tényleg nagy az esély rá, hogy több ízben dalra fakadnak majd Joaquin Phoenix-szel.

Mindenesetre még mindig a Joker: Folie a Deux az év egyik legvártabb filmje, és most úgy tűnik arra is fény derült mikor kaphatjuk meg belőle az első ízelítőt. Todd Phillips folytatása Daniel Richtman bennfentes szerint április 9-én, kedden, a CinemaCon paneljén mutatkozhat be először. Ha ez tényleg így van, akkor jó esély van rá, hogy még az esemény előtt egy rövid teaserrel is meglepnek minket az alkotók.

Ezeket olvastad már?

A filmnek egyébként már lezajlottak az első tesztvetítései, és a reakciók alapján az idő előtt bemutatott változatban állítólag van néhány megoldásra váró vágási és forgatókönyvbeli probléma is, a legtöbben viszont nagyon pozitívan nyilatkoztak a második részről.

„A film szuper véres, kaotikus, agresszív, szürrealista, de valahogy mégis hű a lényeghez. Gaga és Joaquin egy szinten vannak a filmvásznon.”

„A zene nem a hagyományos módon van jelen. Természetesen énekelnek, de ez másképp működik. Nagyon kockázatos, de b*sz*tt zseniális.”

„Összességében a film egyensúlyra törekszik, hogy a kritikusokat és a nagyközönséget is egyaránt magával ragadja.”

A második rész október 4-étől látható a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár