Egy kisfilmben számol le a gonosz Twitch-csel DrDisrespect

Egy kisfilmben számol le a gonosz Twitch-csel DrDisrespect

A rajongók szerint megszületett az év videója.

Nem titok, hogy Herschel 'DrDisrespect' Beahmnek komolyan meggyűlt a baja a Twitch-csel. Viharos körülmények között hagyta ott a lilák platformját és költözött át végül Youtube-ra, azonban ezt a hacacárét most egy rajongó animációs kisfilm formájában meg is örökítette. Természetesen a streamerhez is eljutott a videó, és meg is osztotta róla a véleményét.

Mátrix & Dr. Disrespect

A film címe: DrDisrespect: A kiválasztott. A projekt egy Justice Ronald nevű csatornán látott napvilágot, és a leírás szerint DrDisrespect streaming karrierjét foglalja össze egy Mátrix/Cyberpunk világban. Kapott segítséget néhány külsős közreműködőtől, akiket a videó végén is feltüntetett, de a koncepció megszületésétől a befejezésig szinte mindent egyedül hozott össze. A munka során az Unreal Engine-t használta, hogy életre keltse DrDisrespect valósághű mását, csakhogy ezúttal a Twitch tölti be a gonosz vállalat szerepét.

Miután választott a két tabletta közül, DrDisrespect motorra pattan, és nekilát elmenekülni a Twitch elől. Az egész produkció tele van a streamjeiből vett utalásokkal, de alapvetően a film intenzitása az, ami igazán megfogta a rajongókat.

A film felénél egy bemondó kijelenti, hogy DrDisrespect még mindig nem írt alá semmilyen streamingszolgáltatóhoz a Twitch után. Ezért most mindenki arra kíváncsi, hogy mi lesz a következő lépése, miután a YouTube-bal kapcsolatban is kifejezte már több ízben a csalódottságát.

Akció, reakció

Az akciódús és intenzív kisfilmre a Doki is reagált, sőt egy livestream alkalmával be is mutatta azt:

„Jézusom! Erről van szó, bébi! Kész vagyok megnézni a teljes évadot a Netflixen.”

Ezeket olvastad már?

Miért tiltották ki DrDisrespectet a Twitch-ről?

Dr. Disrespectet 2020 júniusában tiltották ki végleg Twitchről, de soha nem magyarázta meg, hogy pontosan mi történt és miért nem térhet vissza. A titkolózás ellenére a rajongók nagyrésze a Doki pártján áll azóta is. Ráadásul azt is elmondta nekik, hogy a permaban jelentősen befolyásolta a karrierjét is, miközben újabb szponzorokat szerezhetett végre magának.

A kitiltás után DrDisrespect még abban az évben átköltözött YouTube-ra. Azonban nem telt el sok idő és jó néhány kritikát megfogalmazott a platformmal kapcsolatban, többek között úgy érezte, hogy a nézettség nem ugyanaz, és a népszerűsége ellenére nem kap támogatást a YouTube-tól.

Közben Doc viszályba keveredett a Twitch-csel, és amikor csak teheti, gúnyolódik a platformon, ami végül egy folyamatban lévő pereskedésig fajult, de ahogyan a körülményekről, úgy erről az ügyről sem lehet nagyon semmit tudni. eléggé magánügy maradt.

Kövess Minket!



Gamer szótár