Egyszer lőttünk őzre, abból is egy vérszomjas Bambi lett

Egyszer lőttünk őzre, abból is egy vérszomjas Bambi lett

A vadász és a haverja a lehető legrosszabbkor gondolta úgy, hogy betérnek a helyi erdőbe lövöldözni.

Talán még a készítők sem értik, hogy miért, de Poohniverse néven „MCU-vá” fejlődik a Micimackó: Vér és mézzel elindított filmes széria. A Poohniverse: Monsters Assemble-ben az elmebajos Micimackó olyan népszerű sorozatgyilkosokkal fog találkozni, mint Bambi, a Kalapos, Pinokkió, Pán Péter, Tigris, Malacka és Csipkerózsika. De mielőtt elérnénk a 2025-ös csúcspontot, még jönnek az előzményfilmek: az igen jó fogadtatású Micimackó: Vér és méz 2., valamint a Peter Pan's Neverland Nightmare és a Bambi: The Reckoning.

A magyarul Bambi: A leszámolás című film ma végre megkapta az első ízelítő előzetesét. Ez alapján pedig nagyon nem lennénk a vadászok helyében. Ugyanis Bambi, a pokol legmélyebb bugyraiban garantált helyet birtokló vadállat simán felborít egy autót is, ha éppen a rossz helyen jársz! Az nem derült ki, hogy Bambi az anyja halála, vagy esetleg egy őt ért támadás miatt gondolta úgy, hogy végleg bekattan. De az igen, hogy a vadász és a haverja a lehető legrosszabbkor gondolta úgy, hogy betérnek a helyi erdőbe lövöldözni. Valamint az is, hogy a vadásznak már volt szerencséje (vagy balszerencséje?) őzre lőni.

A Bambi-horror első előzetese alapján nem úgy fest, mintha valami generációs zseni filmjébe kapnánk betekintést, mert jóformán semmi nincs benne, ami miatt jegyet váltanánk rá önszántunkból. A végén az az autóborítós jelenet még Micimackó: Vér és méz sztenderdekkel is olcsónak tűnik, mert annyira sötét van, hogy nem látszik szinte semmi. Sebaj, a film végén reméljük, hogy feltűnik egy stáblistás jelenetben Nick Fury Micimackó, hogy verbuválja a rémisztő csapatába a vérmes őzet, mert akkor lenne kerek a történet.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár