Ilyen lesz az Ex-Dragon Age kreatív igazgató új játéka

Ilyen lesz az Ex-Dragon Age kreatív igazgató új játéka

Kimondottan ígéretesnek tűnik, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

2020-ban alapították a Yellow Brick Games stúdiót, melynek nagyágyúi között ott lapul Mike Laidlaw, aki egykor a Dragon Age sorozat kreatív igazgatója volt. A stúdió a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy érkezik az Eternal Strands nevet viselő fantasy kalandjátéka, melyhez rögtön egy előzetest is csatolta, amit alább láthattok.

A játékban Brynn bőrébe kell bújnunk, aki egy rettenthetetlen Weaver, a célunk pedig az, hogy visszaszerezzük népünk otthonát. Utunk során számtalan mágikus fegyver és képesség áll rendelkezésünkre, melyek segítségével legyőzhetjük a különböző borzalmas ellenfeleket. A harcok alatt lehetőségünk van a környezet és a hőmérséklet megváltoztatására is, hogy előnyünkre fordíthassuk a zord körülményeket.

Összességében tehát egy harmadik személyű játékról van szó, ami gigászi csatákat tartogat az arra vállalkozók számára, és sok éves munkája van benne olyan tiszteletreméltó neveknek is, mint például a fent említett Laidlaw. Arra sajnos még nem derült fény, hogy nagyjából mikor is számíthatunk az Eternal Strands megjelenésére, azt viszont már tudjuk, hogy idővel érkezik PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Sereies X|S-re is. A gépigényt szintén homály fedi, így nem tehetünk mást, mint várunk a fejlesztők következő bejelentkezésére.

Ha addig is unatkoznátok, akkor nézzétek meg, hogy milyen játékokra számíthatunk az áprilisi hónap folyamán, biztos találtok köztük kedvetekre valót.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN