Ilyen lesz az Ex-Dragon Age kreatív igazgató új játéka

Ilyen lesz az Ex-Dragon Age kreatív igazgató új játéka

Kimondottan ígéretesnek tűnik, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

2020-ban alapították a Yellow Brick Games stúdiót, melynek nagyágyúi között ott lapul Mike Laidlaw, aki egykor a Dragon Age sorozat kreatív igazgatója volt. A stúdió a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy érkezik az Eternal Strands nevet viselő fantasy kalandjátéka, melyhez rögtön egy előzetest is csatolta, amit alább láthattok.

A játékban Brynn bőrébe kell bújnunk, aki egy rettenthetetlen Weaver, a célunk pedig az, hogy visszaszerezzük népünk otthonát. Utunk során számtalan mágikus fegyver és képesség áll rendelkezésünkre, melyek segítségével legyőzhetjük a különböző borzalmas ellenfeleket. A harcok alatt lehetőségünk van a környezet és a hőmérséklet megváltoztatására is, hogy előnyünkre fordíthassuk a zord körülményeket.

Összességében tehát egy harmadik személyű játékról van szó, ami gigászi csatákat tartogat az arra vállalkozók számára, és sok éves munkája van benne olyan tiszteletreméltó neveknek is, mint például a fent említett Laidlaw. Arra sajnos még nem derült fény, hogy nagyjából mikor is számíthatunk az Eternal Strands megjelenésére, azt viszont már tudjuk, hogy idővel érkezik PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Sereies X|S-re is. A gépigényt szintén homály fedi, így nem tehetünk mást, mint várunk a fejlesztők következő bejelentkezésére.

Ha addig is unatkoznátok, akkor nézzétek meg, hogy milyen játékokra számíthatunk az áprilisi hónap folyamán, biztos találtok köztük kedvetekre valót.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN