Először az Epictől lopunk, aztán a Város mit sem sejtő lakóitól – Heti ingyenes játékok

Először az Epictől lopunk, aztán a Város mit sem sejtő lakóitól – Heti ingyenes játékok

Ezen a héten nem egy, rögtön két játékot is ad az Epic Games Store. Ráadásul nem is akármilyeneket!

Csütörtök, öt óra. Aki eddig nem tette zsebre az aranyos, de kimondottan nehéz Isletset, az bánhatja. De szerencsére az Epic Games Store már elő is állt a következő ajánlataival, hogy egy kicsit enyhítse a FOMO-t. És azt kell mondjuk, ezúttal igen magasra tették a lécet Tim Sweeney-ék. Ugyanis régóta nem adtak ennyire jó és értékes címeket: konkrétan 30 000 forintot spórolhatunk meg azzal, ha ezeket behúzzuk április 11-ig, mielőtt ötöt ütne az óra. Ha őszinték akarunk lenni, ez már-már lopásnak tűnik.

THE OUTER WORLDS: SPACER'S CHOICE EDITION

The Outer Worldsöt keveseknek kell bemutatni, hiszen egy 2019-es címről van szó, és azért az nem volt olyan régen. De ha valaki egy kő alatt töltötte az elmúlt öt évet, akkor annak annyit kell tudnia erről a játékról, hogy ez egy RPG, amiben egy űrkolóniát felfedezve, döntéseinktől vezérelve haladunk a történeten – igazából klasszikus Obsidian program. A Spacer's Choice Edition pedig azért is remek ajánlat, mert ez már a felújított, összes DLC-t tartalmazó kiadás. Ennek megfelelően 22 489 forintot spórolhatunk most, ha a könyvtárba tesszük a héten.

Ezeket olvastad már?

THIEF

Thiefben (vagy ahogyan páran ismerhetitek még, a Lomi szimulátorban) egy Garrett nevű tolvajt alakíthatunk. A belső nézetes kalandban a lopakodásé a főszerep, na meg a végtelen mélységű zsebünké. Higyjétek el, a történelem legnagyobb tolvajai nem tudtak annyi mindent összelopni, mint amit a normál esetben 7 130 forintos Thiefben percek alatt fogunk. Meglátunk egy vázát, hopp, már ott sincs. Kezünk ügyébe akad egy arany pohár? Pont van egy ilyen már otthon, de sebaj, legalább lesz párja!

Persze ennél jóval többről szól ez a játék. A név nélküli Városban mindenféle társaságok és erők állnak harcban egymással, mi pedig ennek az egésznek a kellős közepén találjuk magunkat. De amikor 2014-ben kipróbáltam ezt a címet, akkor valamiért jobban megragadt bennem az, hogy ami nincs lecsavarozva, nincs lebetenozva és nem is őrzik, azt vinni kell. Nézzétek, az vesse rám az első követ, aki más tanulságot szűr le a Thiefből, oké?!

Kövess Minket!



Gamer szótár