Ne keresd tovább mivel játszol a hétvégén: ingyenes a CoD MW 3

Ne keresd tovább mivel játszol a hétvégén: ingyenes a CoD MW 3

Ez egy újabb lehetőség, hogy ízelítőt kapj a játék többjátékos és zombis módjából.

Akik valaha is reménykedtek abban, hogy anélkül játszhatnak a legújabb CoD-dal, hogy a pénztárcájukhoz nyúlnának, azoknak van egy jó hírünk, ezen a hétvégén ugyanis ezt megtehetik. A Call of Duty Modern Warfare 3 ingyenes verzióját április 4. és április 8. között lehet kipróbálni, és a legjobb az egészben, hogy a harmadik szezon is most jelenik meg hozzá. Ennek értelmében tehát a legfrissebb újdonságokat is első kézből tapasztalhatod meg. Készen állsz arra, hogy belevesd magad az akcióba? Íme, mit kínál az ingyenes hétvége:

Ahhoz, hogy ingyenesen játszhass a Modern Warfare 3-mal, le kell töltened az általad kiválasztott platformra. Mivel a próbaverzió PC-n, Xboxon és PlayStationön is elérhető, egyszerűen csak keresd fel az alábbi oldalak valamelyikét:

Ezeket olvastad már?

Ami a tartalmat illeti, a CoD Modern Warfare 3 legújabb ingyenes próbaverziója 9 többjátékos pályát tartalmaz, emellett 5 klasszikus játékmódot (Hardpoint, Kill Confirmed, Capture the Flag, Domination és Team Deathmatch) tesztelhetünk. Ne feledkezzünk meg az MW Zombiesról sem, amelyben néhány haverral együtt likvidálhatjátok az élőholtak hordáit.

Ha pedig megtetszik a dolog, akkor olcsón meg is vásárolhatjátok ám a Modern Warfare 3-at. A próbaidőszak után ugyanis nem lehet máshogyan folytatni a kalandot, csak ha beszerzitek a teljes játékot. Az alábbi ajánlatok közül viszont kedved csemegézhetsz ITT.

Kövess Minket!



Gamer szótár