A szegedi OGEX-en egészen biztosan nem lesz (fűszer)paprikás a hangulat

A szegedi OGEX-en egészen biztosan nem lesz (fűszer)paprikás a hangulat

A Pick téliszalámi otthonába is ellátogat az Országos Gaming Expo, ahol ízletes felvágottakkal ugyan nem, videójátékokkal és képregényekkel azonban annál inkább találkozhatnak az érdeklődők.

Bizonyára sokan szeretik a Pick téliszalámit és a nagy hagyományokra visszatekintő szegedi fűszerpaprikát, április 14-én, vasárnap azonban nem az országos (sőt, világ) szinten ismert élelmiszerek miatt kerül fókuszba a Dél-Alföld központja. A Pick – Ludányi Márton Akadémiai Csarnok ad ugyanis otthont az OGEX kilencedik állomásának, ahol ingyen és bérmentve üthetik el a szabadidejüket azok, akik otthonosan mozognak a videójátékok világában. Persze az interaktív szórakozáson túlmenően is van élet, így a társasjátékok és a képregények kedvelői, a foci megszállottjai, valamint a cosplay iránt érdeklődők is felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak az ingyenes rendezvény során.

Az OGEX egy igazi kihagyhatatlan esemény a videójátékok rajongói számára, legyenek akár hobbi-játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon!

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.

Kövess Minket!



Gamer szótár