Ingyen CoD: MW3 és ARK: Survival Ascended – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ingyen CoD: MW3 és ARK: Survival Ascended – Ezekkel játszunk a hétvégén

Olcsón megússzuk a hétvégi videójátékozást.

Ezen a héten komolyabb játékmegjelenések híján voltunk, azonban ez egyáltalán nem szegi a kedvünket, ugyanis rengeteg címet próbálhatunk ki a napokban teljesen ingyen. Alább összeszedtem azt az ötöt, melyeket bűn lenne kihagyni. Néhányuk csak pár napig játszható, azonban akadnak köztük olyan darabok is, melyeket örökre a könyvtárunkhoz adhatunk. Mi ezekkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition 

A The Outer Worlds világát valószínűleg a legtöbbetek ismeri, hiszen egy igazi 2019-ben megjelent klasszikusról van szó, ami mind a kritikusok, mind a közösség szívét sikeresen elnyerte. Ez egy RPG, ahol az űrkolóniát felfedezve kell az általunk elképzelt karakterré válnunk, miközben végigmegyünk a történeten, melyre hatalmas ráhatásunk van. A Spacer's Choce Edition a legjobb választás, ha belevágnánk a kalandba, hiszen a felújított változatot és az összes DLC-t is tartalmazza. 22 489 forintot spórolhatunk azzal, ha most ingyenesen örökre a könyvtárunkhoz adjuk az Epic Store-ban.

 Call of Duty: Modern Warfare 3 

A Call of Duty szerelmesei ismét örülhetnek, hiszen az Activision egy újabb ingyenes hétvégével kedveskedik a játékosoknak. Ez idő alatt számos multiplayer pálya kerül feloldásra, ahol belekóstolhatunk a Battle Royale-on túli élményekbe, de a fegyverek fejlesztésére is tökéletes alkalom.

 Hearts of Iron 4 

A Hearts of Iron 4 a történelem legnagyobb második világháborús játéka, ahol a mi döntéseinken múlik, hogy mi lesz a háború végkimenetele. Vedd a kezedbe az irányítást, nevezd ki a tiszteket, gondoskodj a megfelelő ellátásról, és vezesd győzelemre a nemzeted. Steamen egészen április 8-áig ingyen kipróbálható, ráadásul 80%-os akció van rá, ha esetleg annyira megtetszene, hogy a továbbiakban is szívesen elővennénk.

 Thief 

Thiefben egy tolvajt kell alakítanunk, ahogy ez a címből is adódik. Senkiben nem bízhatunk, és senki sem bízhat bennünk, azonban egyre sötétebb erők uralják a várost, melyen csak mi segíthetünk. Szerezd vissza kedvelt településed a báró kezéből, miközben izgalmas kalandokat élsz át. Az eredeti 7 130 forintos ár helyett, szintén ajándékba a miénk lehet az Epic Store-ból.

 ARK: Survival Ascended 

Az Unreal Engine 5 segítségével az ARK világa valósághűbb, mint valaha. Alapítsd meg a saját törzsed, szelídíts meg fenevadakat, majd tenyészd őket, hogy te legyél a tápláléklánc csúcsa. Itt az ideje, hogy átvedd az uralmat a dinóktól, és ezt egészen április 8-áig teheted meg, szintén a Steamnek hála.

Kövess Minket!



Gamer szótár