Ezzel a két játékkal fog bővülni a GTA+ kínálata

Ezzel a két játékkal fog bővülni a GTA+ kínálata

Egyre inkább megéri előfizetni erre a szolgáltatásra is.

A Rockstar Games GTA+ előfizetése havi 5,99 dollárba kerül, és azon túl, hogy egyre több játékhoz juthatunk hozzá általa, folyamatos jutalmakat biztosít a GTA Online játékosainak a számára – extra pénz, autó, tartalom és esemény. Múlt héten került be a kínálatában a Red Dead Redemption és a Undead Nightmare DLC, de az hátralévő részében két további címmel biztosan bővülni fog a lista. Ezeket alább láthatjátok.

Ezeket olvastad már?

 LA Noire 

Csöppenj egy vad bűnügyi thrillerbe, ahol olyan detektívélményben lehet részed, melyet még soha nem tapasztaltál. A LA Noire tökéletesen vegyíti a lélegzetelállító akciókat, a tényleges nyomozói munkával, hogy teljesen a helyszínen érezhessük magunkat. A játékosok a 2011-es megjelenése óta odavannak érte, és ha az eredeti áron szeretnénk beszerezni, akkor 19,99 eurót kéne fizetnünk. Ahogy fenn már írtuk, a GTA+ előfizetéssel az év folyamán ez is ingyenes játszható lesz.

 Bully 

A Bully a Rockstar Games egyik 2006-ban megjelent alkotása, melyben egy humoros, de kimondottan tanulságos történet részesei lehetünk. A sztori egy iskolában játszódik, ahol bármi megtörténhet. Te rajtad múlik, hogy szembeszállsz-e a bántalmazókkal, csínyeket hajtasz-e végre, és tiéd lesz-e a lány akit szeretnél, vagy elhappolják előled. A feladatod, hogy eligazodj a legendásan rossz hírnevű Bullworth Academy falain belül, és épp bőrrel megúszd a tanévet. A játék eredetileg 14,99 euró, de tudjátok mi a helyzet.

Kövess Minket!



Gamer szótár