LoL: Itt vannak a One for All játékmód királyai

LoL: Itt vannak a One for All játékmód királyai

Mutatjuk a hősöket, akikben biztos nem fogsz csalódni!

A Riot aranygyermeke, a League of Legends sajnos nem éppen a változatos játékmódjairól híres. A játékosok általában csak sima Idézők Szurdokában játszott blind/ranked/draft módok és az ARAM közül tudnak választani. A kis választék miatt könnyen elég monotonná válhat a játék. Erre a problémára találta ki a Riot az eventek alatt limitált ideig elérhető játékmódokat, mint például a Nexus Blitz, az Aréna, az URF (Ultimate Rapid Fire), az Ultimate Spellbook és a One for All. Nem mindegyik mód kínál teljesen egyedi játékmenetet, de elég változatosságot nyújtanak a monoton vesztes és nyertes sorozatok között.

Az új Párbajhős eventtel együtt visszatér az egyik legrégebbi játékmód, a One for All is. Már a neve is elég árulkodó, hisz az egész lényege, hogy az egy csapatban lévő emberek ugyanazzal a hőssel játszanak. A különleges feltételek miatt a káosz és szórakozás egyaránt garantált. Viszont ha a kikapcsolódás mellett a győzelemre is hajtasz, akkor érdemes ebből az 5 hős közül választanod egyet. Mindegyik több mint 70%-os győzelmi rátát ért el az U.GG statisztikái alapján a 14.6-os Patch alatt és ezzel kiérdemelték a One for All királyai címet.

Kayle

A játékmód jelenlegi királynője meglepően magas, 73,4%-os győzelmi rátával rendelkezik. Egy kis idővel egy olyan megállíthatatlan erővé válhat, aki pillanatok alatt ledarálja ellenfeleit.

Kog’Maw

A második helyezett 71,8%-os győzelmi rátával nem más lett mint a végtelenség szája, Kog’Maw. A hőst többféleképpen lehet építeni, lehet AP vagy DPS is, de talán a legfontosabb, hogy ha kell, könnyen eltűntetheti a back line-t és front line-t is. 

Dr Mundo

A zauni őrült nevéhez illően könnyen végig tud rohanni ellenfelein és a 70,6%-os győzelmi rátájából ítélve nem sokat lehet ellenük tenni. Már egy ilyen buff hőst is nehezen lehet leteríteni gyógyítási képessége és hosszú életerő csíkja miatt, 5-höz pedig már nagyon sok sebzés és elég távolság kell.

Mordekaiser

70,1%-kal negyedik lett a listán a Kog’Maw-hoz hasonlóan sokféleképpen építhető vaslidérc. Erőssége a tank jellegéből és az elszigetelő képességében rejlik. Könnyen magához húzhatja ellenfeleit, mielőtt bezárja valamelyiket a Halál Birodalmába, ahonnan nincs visszatérés.

Lillia

A gyorsan szökkenő junglert nehéz elkapni vagy megállítani, mielőtt végleg elaltatja ellenfeleit. Ahogy azt a 70%-os győzelmi rátája is mutatja, nehéz méltó ellenfelet találni a félénk tündérgidának.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.