A Pingvin sorozat csak erős idegzetűeknek ajánlott

A Pingvin sorozat csak erős idegzetűeknek ajánlott

Colin Farrell szerint The Penguin keményen R-besorolású lenne, ha filmet készítenének belőle.

A színésznek a hírek szerint 2024 második felében debütál a sorozata, amely a 2022-es The Batmanben látott karakterének, a Pingvinnek a történetét meséli majd el. Ennek apropóján adott egy interjút, és amikor arról kérdezték, hogy mire számíthatnak a rajongók a széria esetében, így válaszolt:

„Rengeteg erőszakra és sötét atmoszférára. Egy férfi nagy küzdelemen árán próbál meg feljutni a csúcsra abban a hatalmi vákuumban, ami a Batman-film végén Carmine Falone halálával keletkezett. Tudod, hogy Gothamben most következik a hatalomátvétel.

Alig akartam elhinni, hogy ilyen sötét lett. Szerintem kemény R-besorolást kapna, ha a mozikban is bemutatnák.” - zárta gondolatait a színész.

Ezeket olvastad már?

A sorozatban Colin Farrell ismét Oswald Cobblepot bőrébe bújhatott, de csatlakozott hozzá Cristin Milioti is, mint Sofia Falcone, és Clancy Brown, mint Salvatore Maroni.

Rajtuk kívül is lesznek még új arcok, de azt, hogy Carmen Ejogo (Legendás állatok, Alien: Covenant), Francois Chau (Lost, The Expanse), David H. Holmes (High Fidelity) és Jared Abrahamson (Hello, Destroyer) kiket játszanak majd, az egyelőre rejtély. Bár egyeseknek nem igazán jött be az irány, amit Matt Reeves hozott össze a 2022-es Batman-filmmel, de abban sokan egyetértettek, hogy a Colin Farrell által életre keltett Pingvinben sokkal több potenciál rejtőzik, mint amit eddig láttunk. Az idei sorozat pedig úgy tűnik mindent meg is tesz annak érdekében, hogy ezt kihozzák belőle. A széria első évadának első két epizódját Craig Zobel (The Mare of Easttown) rendezte.

Kövess Minket!



Gamer szótár