Betegebb a Fallout sorozat, mint gondolnád

Betegebb a Fallout sorozat, mint gondolnád

Az előzetes csak a jéghegy csúcsa volt, sokkal királyabb lesz a látottaktól a Fallout-széria.

Az Insider Gaming munkatársának volt szerencséje megnézni a Fallout tévésorozat első epizódját. Április 11-étől ezt mindenki megtekintheti majd, a korábban bemutatott trailerek hatására pedig egyre többen várják a premiert. Persze sokan aggódva reménykednek, hogy az adaptáció vajon képes-e beváltani a hozzá fűzött reményeket, erre azonban csak akkor kapunk választ, ha az első évadot végignézzük.

Ezeket olvastad már?

A jó hír, hogy az első képkockától kezdve egyértelmű a dolog, hogy a Fallout-univerzumban játszódik a történet, ami fontos, hiszen sok esetben épp a helyszínt és az atmoszférát nem tudják úgy megteremteni, ahogyan azt a rajongók elvárnák. Az újságíró szerint ezzel nem lesz gond, mert roppant hiteles az egész körítés a forrásanyaghoz képest. Ami talán egy kicsit rémisztő lehet viszont, hogy nem fogja meg a kezét az újoncoknak, tehát könnyen eltévedhetnek az információk tengerében azok, akik még nem találkoztak ezzel a franchise-zal.

További pozitívum, hogy Ella Purnell fantasztikusan alakítja Lucy-t, ártatlan bája és rejtett képessége révén nem lehet őt fél vállról venni. Az első epizódban ő kerül a középpontba, a társszereplők, Aaron Moten (Maximus) és Walton Goggins (The Ghoul) kevesebb időt kapnak a képernyőn ugyan, de ez pont elég, hogy némileg bemutassák őket is. Emellett a pilot rengeteg kérdést felvet, és gyorsan kirajzolódik, hogy a történet tele lesz elágazásokkal, valamint számtalan utalással is.

Spoilerek nélkül

Néhány olyan dolgot is elmondott a nyitóepizódról, amivel csak még jobban felcsigázta az érdeklődőket:

  • Sokkal erőszakosabb, mint gondolnád – és ez a brutalitás már nagyon korán elkezdődik.
  • Rengeteg poén van benne – leginkább fekete humor
  • Van benn néhány felesleges szexuális jelenet
  • Visszaemlékezésekből nem lesz hiány
  • A nyitójelenet szuper érzelmes
  • Az Acél Testvériség bitang jó
  • Felejts el sok mindent, amit a korai trailerekből megtudtál

Ezek után már mi is mérhetetlenül izgatottak vagyunk, hogy végre mi is nekiváhassunk 2024 egyik legjobban várt videójáték-adaptációjába.

Kövess Minket!



Gamer szótár