Az új Sonic mozifilm még a Bosszúállókat is lepipálná

Az új Sonic mozifilm még a Bosszúállókat is lepipálná

A Paramount azt szeretné, ha a Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) harmadik élőszereplős filmje Bosszúállók szintű mozis élményt kínálna, hiszen a franchise legismertebb karakterei is felbukkannak majd.

A franchise és a sorozat executive producere, Toby Ascher a Paste magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a Paramount az elmúlt két felvonás sikerein felbuzdulva már másként tekint a Sonicra. Elmondása szerint az egyik céljuk az, hogy a Paramount+ közelgő spin-off sorozatához, a Knuckleshez hasonló sorozatokkal a további mellékszereplőket is sokkal alaposabban bemutassák, és menő módon felépítsék őket. A filmek eközben pedig a nagyobb szereplőgárdára és az epikusabb narratívákra koncentrálnak majd.

„Nagyon izgatottá tett minket az ötlet, hogy az általunk kitalált világban létező karaktereinket kiterjesszük a televízióra is, különösen azért, mert ez lehetőséget ad arra, hogy sokkal jobban bemutathassuk őket. Tudjuk, hogy a Sonic 3 Shadow felbukkanásával, és néhány további nagy dologgal egy Bosszúállók-szintű élményt kínálhat. Kellően nagy, és izgalmas történetet mesélünk majd el, amelyben rengeteg különböző karakter szerepel.”

Ezeket olvastad már?

Ascher arra is emlékeztette a rajongókat, hogy amikor a harmadik Sonic film idén a mozikba kerül, a franchise egyik legfontosabb karakterét fogja bemutatni: Shadow, a sündisznó (Shadow the Hedgehogot). Olyan ő, mint Son Gokunak Vegeta, hiszen a múltban már bebizonyította milyen félelmetes ellenfél, de emellett a sorozatnak rengeteg olyan eleme van, amit még nem láthattunk. Az egyik karakter például, akit már régóta szeretnének látni a rajongók az élőszereplős filmekben, az Metal Sonic, de mivel több tucatnyi más játékból, sorozatból, sőt képregényből is meríthetnek az alkotók, nem tudni, hogyan fog a Paramount eljárni.

Knuckles egy saját szériában bizonyíthat majd, amire már nem is kell sokat várnunk, hiszen április 26-án bemutatkozik a hangyászsün. Más spin-off sorozatot még nem jelentettek be, de úgy tűnik, az ajtó nyitva áll bármelyik karakter előtt.

Kövess Minket!



Gamer szótár