Ez a Trónok harca anime téged is elvarázsol

Ez a Trónok harca anime téged is elvarázsol

Nehéz betelni a mesterséges intelligencia által generált csodás képekkel.

A Trónok harca (Game of Thrones) 2011 és 2019 között az egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb sorozatnak számított, amely elképesztő világávál és történetével rengeteg rajongót gyűjtött maga mellé. A lezárás persze már nem volt ilyen idilli, sokan kritizálták az alkotókat például az utolsó szezon miatt, ettől függetlenül a mai napig kellemes emlékeket idéz szinte mindenkiben a széria. Ráadásul a George R. R. Martin könyveiből készült alkotás még koránt sem fulladt ki, hiszen útjára indult már a Sárkányok háza (House of the Dragon) is, és további spin-offokat is terveznek még Hollywoodban.

Van egyfajta varázslat, amikor két szeretett világ egymásba olvad, és olyan fúziót hoz létre, amely egyszerre ismerős és csodálatosan új. Képzeljük el, hogy a Trónok harca epikus univerzumát, összetett karaktereivel és bonyolult cselekményeivel, összekeverjük a Studio Ghibli fenséges művészetével. Az eredmény? Egy lélegzetelállító újragondolás, amely úgy kelti életre a Hét Királyságot, ahogy még soha nem láttad.

Ezeket olvastad már?

Ebben a cikkünkben olyan mesterséges intelligencia által generált képek gyűjteményébe merülünk el, amelyek pontosan ezt teszik. A Stark családtól Daenerys Targaryenig, nézd meg kedvenc Trónok harca karaktereidet Ghibli-stílusú anime szereplőkként. Az 1985 óta működő Ghibli Stúdió filmjei nemzetközi elismertségnek, sok esetben rajongásnak örvendenek, különösen mióta 2002-ben a Chihiro Szellemországban elnyerte a legjobb animációnak kijáró Oscar-díjat.

Mindegyik fotó megragadja a karakterek lényegét, miközben a Studio Ghibli által ismert szeszélyes, szívmelengető stílussal ruházza fel őket. Készülj fel tehát arra, hogy egy olyan világba utazol, ahol sárkányok szárnyalnak a várak felett, és rémfarkasok járják az elvarázsolt erdőket. Ez a Trónok harca, de Ghibli stílusban.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez – a karakterek után zárójelben az őket játszó színészek neveit is feltüntettük:


Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár