Viszontláthatjuk Vasembert az MCU egén?

Viszontláthatjuk Vasembert az MCU egén?

Nagyon biztató nyilatkozatott tett a karaktert eljátszó világsztár.

Tony Stark, azaz Vasember sokak számára valószínűleg ismeretlen volt, egészen 2008-ig, amikor is bemutatták a karaktert a nagyvásznon, és nem más bújhatott a milliárdos szépfiú szerepébe, mint Robert Downey Jr. Eléggé gyorsan kiderült, hogy ezt a szerepet gyakorlatilag rászabták, és már az első filmet követően eggyé vált a képregényhőssel. Ráadásul ne felejtsük el, hogy az Oscar-díjas színész, mikor kimondta, hogy 'Vasember vagyok', azzal útjára indította a Marvel Moziverzumot, a többi pedig már történelem. Míg a 2019-es Bosszúállók: Endgame (Végjáték) szomorú véget ért számára, a rajongók gyakran azt kívánják, hogy valamilyen formában térjen vissza a franchise-ba – főleg mivel az ezt követő fázisok erős mélyrepülést mutattak be. Nem véletlenül bombázzák ezzel a kérdéssel, ezért a színész az Esquire magazinnak adott friss interjújában elárulta, hogy visszatérne-e Vasemberként.

Ezeket olvastad már?

A karrierjét fellendítő film volt Downey Jr. számára a Vasember, aki egyébként a leghosszabb időt töltötte el az MCU-ban. A trilógia befejezése után Tony Starkként több ízben is visszatért még, többek között, hogy mentorálja a mi barátságos Pókemberünket (Tom Holland), és a Bosszúállók csapatának is meghatározó tagjává vált. Sokak számára pedig nincs is igazából különbség a képernyőn látható gyors észjárású, szarkasztikus, milliárdos filantróp és a képernyőn kívüli, ugyancsak hóbortos Downey Jr. között. Amikor az Esquire-nek adott interjúban az esetleges visszatéréséről kérdezték, a színész nem habozott, és pozitívan válaszolt:

„Boldogan. Túlságosan is szerves része a DNS-emnek. A szerep választott engem.”

A színész továbbá kifejtette, hogy teljes mértékben megbízik Kevin Feige-ben, a Marvel vezetőjében.

„Nézd, én mindig azt mondom: 'Soha, de soha ne fogadj Kevin Feige ellen. Ez egy vesztes fogadás. Ő a ház ura. Mindig ő fog nyerni.”

Downey Jr. nemrég Oscar-díjat kapott a Christopher Nolan rendezte Oppenheimerben nyújtott alakításáért – ő játszotta Lewis Strausst. Legközelebb az Apple TV The Sympathizer című sorozatában láthatjuk. A színész felesége, Susan Downey nemrég azt is elárulta, hogy a Sherlock 3 is prioritást élvez nála, de egyelőre erre a projektre még várni kell. Talán ez a kis szünet pont elegendő lehet a számára, hogy egyszer csak visszatérjen az MCU-ba, de kitudja mit hoz a jövő.

Kövess Minket!



Gamer szótár