Az 1943: Rise of Hydra mellett valami más is fő a Marvel konyhájában

Az 1943: Rise of Hydra mellett valami más is fő a Marvel konyhájában

Ha a filmek nem mennek, akkor majd a videójátékok! – gondolhatta a Marvel.

A múlt héten egy Uncharteddal vetekedő előzetessel leplezte le a Marvel és a Skydance New Media az 1943: Rise of Hydra című alkotásukat. Bár évekkel ezelőtt már láthattunk ebből egy rövid ízelítőt, illetve a sztorival kapcsolatban egy s más kiderült a trailer megjelenése előtt, így is hatalmas meglepetést okoztak az új felvételek. Ha ez a cím csak fele olyan jó lesz, mint amilyennek egyelőre tűnik, akkor Amy Hennigék elképesztő munkát végeztek. Az Uncharted írójának kezéből pedig nem szokott olyasmi kikerülni, amire panaszkodni kéne, szóval bízunk benne, hogy nem vezettek meg bennünket az előzetessel.

De most egy igen megbízható szivárogtatónak hála megtudtuk, hogy nem az 1943: Rise of Hydra az egyetlen játék, amire várni kell a Marveltől. Kurakasis szerint ezzel párhuzamosan egy AAA-kategóriás multiplayer FPS is készül már a háttérben. A zsánerválasztás már csak azért is különleges, mert általában TPS-eket kaptunk eddig a Marveltől. A játékot állítólag a kínai NetEase Games fejleszti. Bár az nem derült ki, hogy pontosan melyik stúdiójuk van rajta az ügyön. Ellenben a címet megtudtuk: Marvel Rivals névre hallgathat a NetEase és a Marvel a videójáték-piac meghódítására tett közös kísérlete.

Ezeket olvastad már?

Fontos azonban felhívni a figyelmet arra, hogy egyelőre csak három dolog biztos a Marvel Rivals kapcsán Kurakasis szerint: a cím, a fejlesztésért felelős cég és az, hogy még idén bejelentik hivatalosan is. A zsánert például arra alapozza, hogy 2019-ben álláshirdetésekből kiderült, hogy a NetEase egy multiplayer FPS-en dolgozik, ami a Marvel univerzumában fog játszódni. Mivel más NetEase–Marvel összefogásról nincs tudomása a szivárogtatónak, úgy gondolja, hogy ezek egy és ugyanazon projektre utalhatnak, ami valljuk be, logikus. Azonban ez még nem zárja ki, hogy két különböző, esetleg egy 2019 óta megváltozott játékról legyen szó. Amennyiben tényleg a 2019 óta készülő multiplayer FPS a Marvel Rivals, úgy várhatóan PC-re, okostelefonokra és konzolokra is megjelenik majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár