Uncharteddal vetekedő előzetessel leplezték le a Marvel 1943: Rise of Hydrát

Uncharteddal vetekedő előzetessel leplezték le a Marvel 1943: Rise of Hydrát

Az is kiderült, hogy mikor jelenik meg a Marvel 1943: Rise of Hydra.

Pont tegnap foglalkoztunk azzal, hogy az Uncharted-játékok írójának következő, Marvellel közös nagy dobása az 1943: Rise of Hydra névre hallgathat majd. Ma pedig mit ad Isten, a játékért felelős Skydance New Media bejelentette, hogy tényleg ez lesz a cím. Sőt, még egy két és fél perc hosszúságú előzetest is kiadtak, ami a sztorira és a világra fókuszál. És ha ez sem lenne elég, az is kiderült, hogy mikor jelenik meg.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Marvel 1943: Rise of Hydrában Steve Rogers mellett T’Challa nagyapja, Azzuri fog feltűnni két további, szuperővel nem rendelkező karakterrel együtt. Illetve az sem nagy újdonság, hogy a második világháborúban játszódik majd ez a kaland. De annak ellenére, hogy most nagyrészt csak egy ezeket megerősítő sztori előzetest kaptunk, máris kijelenthetjük, hogy baromi ígéretesnek tűnik az, amivel Amy Hennigék készülnek!

A Marvel 1943: Rise of Hydra egy történetorientált akció-kaland játék lesz. Az előzetes alapján pedig nem csak a műfajban, minden másban is vetekedni fog az Uncharteddal. Tehát színvonalas, látványos, jól megírt játékra kell számítani. Ráadásul hiába két és fél percet láttunk eddig a játékból, a karakterek igen komplexnek tűnnek, amitől azonnal kíváncsiak lettünk arra, hogy mi lesz velük – ezért valószínűleg Henniget illeti a dícséret. A Skydance New Media egyébként a következőket fűzte a friss előzeteshez a sztorival kapcsolatban, ebből is kiderül még pár érdekesség:

„A háború káoszában világok ütköznek össze. Amerika Kapitánynak és Azzurinak, az 1940-es évek Fekete Párducának le kell küzdeniük nézeteltéréseiket, és egy kényelmetlen szövetséget kell kötniük, hogy szembenézzenek közös ellenségükkel. Össze kell fogniuk a Howling Commandos tagjával, Gabriel Jones-szal, valamint Nanalival, a megszállt Párizsban ügyködő vakandai kémmel, hogy megállítsák azt a baljós összeesküvést, amely azzal fenyeget, hogy a második világháborút a Hydra felemelkedésére használja.”

Marvel 1943: Rise of Hydra valamikor 2025-ben jelenik meg. Egyelőre nem árulták el, hogy milyen platformokra, de azt igen, hogy Unreal Engine 5-ben fejlesztik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár