Kiderült, mi lesz Amerika Kapitány és Fekete Párduc közös kalandjának a címe

Kiderült, mi lesz Amerika Kapitány és Fekete Párduc közös kalandjának a címe

Az Uncharted írójának következő, Marvellel közös nagy dobása rendkívül ígéretesnek tűnik.

Már 2022-ben leleplezte a Marvel Entertainment és a Skydance New Media, hogy az Uncharted-széria írójával, Amy Henniggel közösen készítenének egy AAA-s játékot a képregények világában. Már akkor kiderült, hogy ennek Amerika Kapitány és Fekete Párduc lehetnek a főszereplői, illetve Párizst és Vakandát is meglátogatjuk majd. De egészen mostanáig kellett várni rá, hogy megtudjuk, mi lesz egyáltalán a címe ennek az elsőre furcsának tűnő kalandnak.

Aki esetleg egy kő alatt élte volna le az elmúlt éveket, lehet lemaradt Amy Hennig következő potenciális nagy dobásáról. Arra még talán mindenki emlékszik, hogy egy Star Wars világában játszódó projektet vezet. De a marveles ehhez képest a radar alatt repült, hiába tudunk róla valójában sokkal többet. A készülő Amerika Kapitány–Fekete Párduc játék cselekménye a második világháború, vagyis a Hydra és a Vöröskoponya idején fog játszódni. Ezért Steve Rogers mellett nem T’Challa, hanem a nagyapja, Azzuri fog feltűnni.

Ezeket olvastad már?

Az igen megbízható pletykák alapján a név remekül tükrözi az imént leírt sorokat, hiszen az nem más lesz, mint Marvel 1943: Rise of Hydra. Egyszerű, de nagyszerű, ha minket kérdeztek. Tehát az immáron Marvel 1943: Rise of Hydra névre hallgató játékban az lesz a célunk, hogy legyőzzük a Hydra katonáit. Ebben pedig két, szupererővel nem rendelkező személy lesz a segítségünkre, akikkel szintén lehet majd játszani. Az egyikük a Howling Commandos tagja, Gabriel Jones, a másik pedig a vakandai kémhálózat vezetője, Nanali lesz.

A Skydance New Media korábban azt ígérte, hogy a Marvel 1943: Rise of Hydra egy moziszerű élmény lesz, vagyis sokban fog hasonlítani Amy Hennig korábbi munkáira. Ezt erősíti továbbá az is, hogy hiába lesz négy játszható karakterünk, nem co-op játékot kapunk. Ehelyett valószínűleg az Uncharted 4: A Thief's Endhez hasonlóan lehetnek majd olyan küldetések, ahol egyik vagy másik szereplővel kell haladnunk a relatíve lineáris pályákon.

Kövess Minket!



Gamer szótár