Elvéreztek VR Janiék, Kontiékat koronázták meg a Magyar Streamer Bajnokságon

Elvéreztek VR Janiék, Kontiékat koronázták meg a Magyar Streamer Bajnokságon

Minden várakozást felülmúlt a streamerek csatája Counter-Strike 2-ben.

Nehéz szavakat találni arra a hatalmas menetelésre, amit a Konti vezette K0ton bemutatott a Magyar Streamer Bajnokság 2.0-n. A 2024-es év idei legnagyobb gamer rendezvényén teltház előtt harcoltak vérrel és verítékkel azok a játékosok, akik már korábban mutatták, hogy folyamatosan keresik a kihívást a mindennapos streamelésben. A képernyők előtt egy kisebb magyar város teljes lakossága helyet foglalt, végig buzdították kedvenceiket még a legnehezebb pillanatokban is. VR Jani megígérte, hogy nem ez volt az idei utolsó MSB, így már lehet készülni a következő ütközetre!

Ezeket olvastad már?

Sem az Ancients, sem a Spyagents nem jelentett akadályt

Hiába kezdte a K0ton vereséggel a tornát, végül két elképesztően nagy comeback után térdre tudták kényszeríteni K0diakékat. Mindenki kedvenc M4-es medvéje és csapata a győzelem kapujában botlott meg két alkalommal is, amit könyörtelenül kihasznált az ellenfél. Benccce és barátai "csak" egy hosszabbítást tudtak kikényszeríteni a B3ton ellen, ennél több ezúttal nem volt bennük.

B3ton vs K0ton (0-2)

Hiába iBALLY feltámadása, hiába a rengeteg clutch, amit VR Janiék hoztak a legnehezebb pillanatokban, senki és semmi nem bírt el Kontiékkal. Főleg BONKOT kell kiemelni a győztes ötösből, aki élete talán legjobb formáját hozta össze Infernón. Az utolsó ütés után sokan hökkentek meg a végeredményen, ugyanis a csoportkörben egyszer már találkozott ez a két csapat, akkor Janiék kerekedtek felül 2-0-ra Kontiékon.

„Roppant nehéz volt megszervezni ezt az offline rendezvényt, főleg, hogy életemben nem csináltam még ilyet. Szerencsére Janival jól kiegészítettük egymást. Aznap játékosként is helyt kellett állnom, és az eseményen is, mint szervező. Sajnos ezt a "kapcsolót" nem tudtam ide-oda váltogatni, így a teljesítményem rovására ment, de nekem sokkal többet ér az, hogy egy örök emléket tudtunk okozni az összes helyszíni szurkolónak és bízom benne, hogy akik online követték, nekik is maradandó élmény lesz az a bizonyos 22-20-as meccs!” - árulta el bLYYY, az MSB egyik szervezője.

Minden szurkoló, rajongó, fanatikus és egyszerű néző csak reménykedik abban, hogy minél hamarabb eljön a pillanat, amikor kirajzolódik az égen a "3.0"-felirat, avagy kezdetét veheti az újabb MSB-szezon.

Magyar Streamer Bajnokság 2.0 végeredménye:

  1. K0ton (Konti, baVAZ1, BONK, ney, teddyuy)
  2. B3ton (TheVR Jani, bLYYY, Andrisod, csab1INSANE, iBALLY)
  3. Spyagents (Memeske, BiggerZ-, Benccce, Zsokker, Ferka01)
  4. Ancients (K0DIAK, kuLi, nkRRRR, supermanus, isfmdn)

„Mindenki nagyon élvezte, lehetne többször ilyen. Ez mindenkinek nagy élmény szerintem, nézőnek, szurkolónak, streamernek, játékosnak nem is az eredmény vagy a verseny miatt, csak simán az élmény miatt” - osztotta meg Konti a gondolatait.

Ha szeretnéd átélni (újra), hogy milyen lehetett a helyszíni döntő, akkor az alábbi képek végigpörgetését ajánljuk!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár