Net kell a Star Wars Outlaw telepítéséhez, de további újdonságok is kiderültek

Net kell a Star Wars Outlaw telepítéséhez, de további újdonságok is kiderültek

Egy akciódús trailer mellett a Ubisoft elárulta, hogy a Star Wars Outlaws mikor jelenik meg hivatalosan.

A Star Wars Outlaws A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik, a játékosok pedig egy Kay Vess nevű gazember bőrébe bújhatnak, méghozzá az 'alvilág aranykorában'. Az előzetesből kiderül, hogy ezt az aranykort a Zerek Besh szindikátus bűnbárójának, Slironak, és az olyan bűnszervezeteknek köszönhetjük, mint a Pykes, a Crimson Dawn és a Hutts.

„A Birodalom a galaxis minden szegletét uralja, de megzavarja őket a Lázadás, amely nem akarja feladni. Ez egy lehetőség, hogy milliókat keressünk.”

Ezeket olvastad már?

Kolbászból nem lesz szalonna

Kay Vess pedig egyszer csak belecsöppen a dolgok közepébe. Megtörténik ugyanis, hogy egy eddig még nem ismert módon keresztezi Sliro útját, a férfi pedig csúnyán megorrol rá, és hajtóvadászatot hirdet ellene. Ahhoz, hogy mindezt megússza a főhős, el kell lopnia a vagyonát, hogy 'megvásárolja' a szabadságát.

A kalandjaink során találkozunk például Jabba the Hutt-tal, a karbonitba zárt Han-nal, egy Sarlaac-kal, egy Krayt Dragon-nal, a Halálosztaggal, AT-ST-vel, de ez még csak a jéghegy csúcsa. Vess legénységének néhány tagját is megpillanthatjuk, köztük ND-5-öt, a harci droidot, egy Rodian-t, egy denevérszerű Chadra-Fan-t, és persze az imádnivaló axolotl-szerű Nixet is. Sőt a hírek szerint a Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) egyik fontos karaktere, az Emilia Clarke által játszott Lady Qi'ra is felbukkan majd a játékban.

Az Outlaws ismét a Tatooine-ra kalauzol el, de nem csak ezt a bolygót csodálhatjuk meg, hiszen bejárhatjuk majd a csillagokat is a Trailblazer fedélzetén. Olyan Outer Rim-bolygókra is eljuthatunk, mint például Kijimi, Akiva, Toshara és Cantonica (Canto Bight!). Különböző fajokból sem lesz hiány, mivel az emberek és droidok mellett lesznek Twi'lek, Mon Calamarik, Gamorreanok, Weequayek, Sullustanok és még sokan mások is.

Természetesen azt sem szabad elfelejteni, hogy a játék során a jedik, a fénykardok és az Erő használata is hiányozni fog. Ez a történet a gazemberekről és az alvilágról szól, és úgy tűnik, mindvégig ez lesz a középpontban.

A Star Wars Outlaws 2024. augusztus 30-án jelenik meg Xbox Series X/S-re, PS5-re, Amazon Lunára és PC-re a Ubisoft Connecten keresztül.

Kövess Minket!



Gamer szótár