Törpékkel és a Férgek urával támad a Total War: Warhammer 3 új kiegészítője

Törpékkel és a Férgek urával támad a Total War: Warhammer 3 új kiegészítője

A SEGA Europe Limited és a The Creative Assembly Limited bejelentette, hogy a díjnyertes Total War: WARHAMMER III-hoz idén tavasszal érkezik a Thrones of Decay, a játék legújabb DLC packja.

Immár több, mint két éve, hogy megjelenet a Warhammer-rajongók minden álmát kielégítő Total War: Warhammer 3. Persze sokan várják, hogy a Creative Assembly folytassa végre az Alien: Isolationt, de a derék fejlesztők egyelőre maradnak annál, amihez tökéletesen értenek, az RTS-nél. Két évvel a játék megjelenése után sem ért még véget a Total War: Warhammer 3 fejezete, még mindig fejlődik és bővül a játék. Anno az alapjátékot tárt karokkal fogadták a játékosok és a kritikusok is, sőt, még az azóta megjelent DLC-k is rendre pozitív értékeléseket kaptak. Most itt a legújabb DLC, a Thrones of Decay, ami jó eséllyel folytatja majd a parádés DLC-k sorát a játék történelmében.

ELSPETH VON DRAKEN, A SÁRKÁNYLOVAS MAGISTERIX (EMPIRE)

Sztori mód kiegészítések

  • Birodalmi Lövészképző Iskola: A Birodalom “pengéje”, Wissenland és Nuln különleges harci egységeket és erős képességeket nyújtanak a harctéren szerzett tervrajzokért cserébe.
  • Morr kertjei: Elspeth – a Birodalom éber védelmezője – hozta létre ezeket a szent helyeket néhány látható barátságos vagy semleges birodalmi településen, gyors utazási lehetőséget biztosítva a helyszínek között ellenérték fejébe.

Harci stílus

  • Elspeth félelmetesen erős Carmine sárkányán a szó szoros értelmében halálos. A harcteret távolról manipulálja veleszületett mágikus képességeivel, amit a Lore of Deathtől kapott, mielőtt az ellenséges csapatok közé veti magát sárkányával és kétkezes Pale kaszájával.

Új egységek

  • A Birodalom egy seregnyi fegyverrel és támogatóval kész a harcra: Marienburg Landship, Steam Tank Volley Gun, Nuln Ironsides, Hochland Long Rifles, Knights of the Black Rose, Master Engineer (Lord), Engineer (Hero) és a fékezhetetlen Theodore Bruckner (Legendary Hero) mind a Birodalmat szolgálják.

TAMURKHAN, A FÉRGEK URA (NURGLE)

Sztori mód kiegészítések

  • Tamurkhan törzsfőnökei: Tamurkhan feladata, hogy egy megállíthatatlan harcosokból álló csapatot toborozzon, akikkel elhozza a végső pusztulást a világra. Ennek érdekében egy halálos utazásra indul, hogy a legerősebb ellenfeleket először legyőzze, majd toborozza őket küldetéséhez a Chaos és Norscan törzsektől, miközben csapata folyamatosan egyre erősebb lesz.

Harci stílus

  • Ostromold a harcmezőt Tamurkhannal, aki halálos tankként harcol a csatatéren hatalmas Varangysárkánya hátán, kétfejű fejszéjével. Feast of the Maggot Lord képessége halálakor aktiválódik, életveszélyes sérülést okozva támadójának, hogy a csata hevében még egy kis ideig harcban maradhasson.

Új egységek

  • A Nurgle egységeit tovább erősíti Kayzk the Befouled (Legendary Hero), Chaos Lord of Nurgle (Lord), Chaos Sorcerer of Nurgle (Hero), Plague Ogres, Rot Knights, Toad Dragons, Pestigors, és Bile Trolls.

Ezeket olvastad már?

MALAKAI MAKAISSON, A SLAYER ENGINEER (DWARFS)

Sztori mód kiegészítések

  • Spirit of Grungi: Malakai egységei a Spirit of Grungi légi jármű alatt vonulnak. A legendás gépet a Slayer Engineer fejlesztheti menet közben, hogy az jobban megfeleljen a csata körülményeinek, sőt, a gépezet csata közben is behívható.
  • Malakai kalandjai: Ahogyan minden Slayer hőn áhított vágyát keresi, Malakai Makaisson (sokszor halálos, ám mindeneképp) leleményes gépezeteit veti be, hogy azokat tovább fejleszthesse a legveszélyesebb csatákban, amiket csak talál.

Harci stílus

  • Malakai, mint Lord elsősorban távolsági támogatást nyújt a Törpéknek: a Cinderblast Cluster Bombok segítségével robbanóanyagot dob az ellenségre, shotgunja segítségével darabokra szedi a rá támadókat és ha valaki mégis túl közel merészkedne, azt egy hatalmas csavarkulccsal csapja képen.

Új egységek

  • A mérnöki kiválóság borostás bátorsággal párosul, a Törpék felkészülnek a harcra Garagrim Ironfist (Legendary Hero), Daemonslayer (Lord), Dragonslayer (Hero), Doomseekers, Goblin Hewer, Thunderbarge, Grudge Raker Thunderers és a Slayer Pirates segítségével.

INGYENES TARTALMAK ÖRDÖGI VÁLASZTÉKA

A Thrones of Decay mellett érkezik a Patch 5.0 is, ami a javításokat és bugfixek mellett jelentős ingyenes tartalmakat is tartalmaz, köztük egy még nem bejelentett Legendary Lordot, egy Hero unitot, egy Nemesis Crown formájában megjelenő új sztori mód kiegészítést és frissítést a Birodalom, a Törpék és a Nurgle-k sztori mód kiegészítéséhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár