A Fallout sikere után jöhet a Skyrim sorozat?

A Fallout sikere után jöhet a Skyrim sorozat?

Todd Howard tudja, hogy sokan szeretnétek egy Skyrim sorozatot, ezért most egy interjú során némileg tisztázta a dolgot.

A Fallout tévésorozat olyat robbant, hogy még most sem sikerült teljesen magunkhoz térni. Elképesztően népszerű a videójáték-adaptáció, ráadásul bitangjó kritikákat kap az első szezon, amelynek már az összes részét meg lehet tekinteni az első naptól kezdve. Ennek apropóján pedig rögtön fel is merült az ötlet, hogy akkor mi a helyzet a Bethesda többi imádott játékával?

Ezeket olvastad már?

A Fallout Los Angeles-i premierjén az IGN-nek nyilatkozva Todd Howard, a Bethesda elsőszámú embere válaszolt az elkerülhetetlen kérdésre, miszerint a stúdiónak van-e még több sorozatadaptáció a tarsolyában:

„Nem tudom. Egyelőre semmi sincs tervben. Mindenki az Elder Scrollsról kérdez, de én folyton azt mondom nem. Sosem tudhatod, hogy valaki rákattan-e. A jövőt meg nem tudom megjósolni. A Fallout volt az egyik legélvezetesebb projekt, amit valaha is csináltam, és a stúdiónál mindenki így látja és nagyon boldog, hogy megvalósult.”

Szóval úgy tűnik jelenleg nincsenek tervek egy Skyrim vagy Starfield tévésorozatra, de ez nem jelenti azt, hogy ez soha nem fog megtörténni. A legfontosabb tanulság, hogy a Bethesda akkor vág bele valamibe, ha úgy érzi, hogy az jó, és nem akkor ha muszáj. A másik dolog pedig, ami megnehezíti a megvalósítást, hogy az Elder Scrollsnak ugyan elképesztő világa és története van, de a nagyközönség számára csak egy újabb Középfölde-klónnak tűnne, mert egyszerűen nem lehet olyan jól elmesélni a történetet, mint a sokkal egyedibb univerzummal rendelkező Fallout esetében.

Kövess Minket!



Gamer szótár