Hiába gyűlölték és szedték szét a Scooby Doo spinoffot, premierdátumot kapott a 2. évad

Hiába gyűlölték és szedték szét a Scooby Doo spinoffot, premierdátumot kapott a 2. évad

Az első szezon 10 epizódja gyakorlatilag szégyent hozott a Scooby Doo franchisera, ennek ellenére folytatják.

Rég hordott a hátán a Föld annyira gáz sorozatot, mint a Velma. Mindezt sikerült úgy összehozni, hogy az alapok adottak voltak a Scooby Doo-s múlt miatt. Számos film, videójáték és televíziós műsor után elképesztően furcsa látni, hogy egy ilyen gyenge ötlettel ált elő Charlie Grandy (amerikai stand-up komikus, televíziós író és producer), aki az HBO Max megbízásából vágott neki a szériának.

Ezeket olvastad már?

A sztori középpontjába a csapat lángelméje, Velma került, és bár műfaját tekintve egy rejtélyes horror-vígjátékról van szó, több dolog miatt is az egyik legrosszabbra értékelt sorozat vált a Velmából. A január 12-én debütált alkotásra csak úgy záporoztak a negatív kommentek és értékelések. Jelenleg IMDB-n 1.4, Metacriticen 0.6 ponton, míg Rotten Tomatoes-on 7%-on áll a nézői szavazatokat követően. A legmegosztóbb az egészben az, hogy Bozont például nem az eredeti nevén szerepel a történetben, hanem Norvillenek hívják, és Scooby nincs is mellette a kalandok során. Velma pedig egy queer ikonként – aki a lányokat szereti – lett beállítva és bármennyire is összetett maga a karakter, ha gyakorlatilag ez minden mást a háttérbe szorít.

A folytatás

Mindezek ellenére április 25-én biztosan debütál a Velma 10 epizódos második évada. A sztori szerint, amikor egy még furcsább rejtély keríti hatalmába Crystal Cove-ot, Velmának – a Scooby-Doo Rejtélyes Rt. banda meg nem énekelt és alulértékelt lángelméjének – meg kell találnia a módját, hogy egyensúlyt teremtsen a nyomozói munkája és az újonnan szerzett népszerűsége között, mielőtt túl késő lenne. Eközben hűséges barátai, Daphne, Bozont és Fred a saját személyes csatáiknak – és ami még rosszabb, a bezárásnak – köszönhetően tehetetlenek.

A szinkronhangok között szerepel Russell Peters, Melissa Fumero, Sarayu Blue, Jane Lynch, Wanda Sykes, Cherry Jones, Frank Welker, Nicole Byer, Gary Cole, Andia Winslow és Sara Ramirez is. A sorozatot Charlie Grandy fejlesztette, aki Mindy Kalinggel (Velma hangja), Howard Kleinnel és Elijah Aronnal együtt executive producerként is részt vállalt a projektben.


Új trailer még nem érkezett, de az első szezon előzetese 1400 like mellé 28 ezer dislike-ot kapott

Kövess Minket!



Gamer szótár