Ha még álmodban is dekázol, irány a székesfehérvári OGEX!

Ha még álmodban is dekázol, irány a székesfehérvári OGEX!

Természetesen Fejér vármegye székhelyét sem hagyja ki az Országos Gaming Expo – ezúttal is az Alba Regia Sportcsarnok ad otthont az ingyenes rendezvénynek.

Néhány évtizeddel ezelőtt még a „magyar Szilícium-völgy” jelzővel illették a Budapest és a Balaton között félúton fekvő Székesfehérvárt, április 20-án, szombaton pedig valóban lesz némi köze a számítástechnikához. Ekkor érkezik meg ugyanis a városba az OGEX, amely ismételten az Alba Regia Sportcsarnokban nyitja meg a kapuit, otthont adva többek között a RetroPC helyszínnek, a Minecraft-saroknak, a képregény és gamer kiállításnak, valamint a Star Wars bemutatónak. A címben persze nem véletlenül kacsintgattunk a sportok irányába, hiszen a foci (legyen az valódi vagy virtuális) szerelmesei sem fognak unatkozni, ha kilátogatnak az ingyenes expóra, emellett pedig a társasjátékok és a cosplayerek kedvelőit is tárt karokkal várják a szervezők.

Az OGEX egy igazi kihagyhatatlan esemény a videójátékok rajongói számára, legyenek akár hobbi-játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon.

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.

Kövess Minket!Gamer szótár