Ami nélkül nem lehet élni: jön a Transformers & G.I. Joe crossover film

Ami nélkül nem lehet élni: jön a Transformers & G.I. Joe crossover film

Külön-külön már nem tudtak maradandót alkotni, ezért most megpróbálkoznak együtt.

A legutóbbi Transformers alkotást gyorsan temessük el, a G. I. Joe filmes franchise pedig hamvában holt ötlet volt ebben a formában, de Hollywoodban úgy gondolják, hogy a legjobb az lenne, ha kereszteznék egymással a két világot. A Paramount ugyanis bejelentette, hogy zöld utat adtak a projektnek, amelyben a robotok összecsapnak a különleges katonai egységgel. A produkciónak egyelőre még nincs rendezője, de a film executive producere már biztosan Steven Spielberg lesz.

Ezeket olvastad már?

A filmes univerzumok népszerűsödésével, amely igazából a Marvelnek köszönhető, egy ideje már szinte elkerülhetetlennek tűnt egy crossover a Transformers és a G.I. Joe között. A szemfülesek egyébként már a tavaly mozikba kerülő Transformers: A fenevadak korában (Transformers: Rise of the Beasts) is láthattak belőle egy kis ízelítőt: a film végén Anthony Ramos karakterét beszervezik a G.I. Joe nevű titkos katonai szervezetbe. Hogy a fejlesztés alatt álló filmben Ramos visszatér-e, egyelőre nem tudni.

A Transformers kapcsán eddig egyébként hét élőszereplős filmet kaptunk, míg a G.I. Joe-k korábban két alkotásban mutathatták meg magukat 2009-ben, illetve 2013-ban, majd 2021-ben jött egy reboot, de a Snake Eyes spinoff, Henry Goldinggal a főszerepben szintén nem alkotott maradandót. Bár a közelgő megaprodukció megjelenése valószínűleg még egy darabig várat magára, a rajongók nem maradnak hoppon, hiszen még ebben az évben visszatér az animációs gyökereihez a Transformers, és a One című film végre elmeséli Optimus Prime és Megatron eredettörténetét. Emellett a legújabb hírek szerint Margot Robbie, a Barbie sikerén felbuzdulva, a Lionsgate-tel közösen belevág a klasszikus társasjáték, a Monopoly élőszereplős adaptációjába is.

A Transformers és a G.I. Joe cím nélküli spinoffjának megjelenési dátumáról egyelőre még – sajnos vagy nem sajnos – semmit nem tudni.

Kövess Minket!



Gamer szótár