Hollywood nem bír magával: rebootolják a Horrorva akadva filmet is

Hollywood nem bír magával: rebootolják a Horrorva akadva filmet is

Az első film ikonikus karaktereit valószínűleg biztosan nem tudják majd pótolni az új filmben.

A Scary Movie, avagy itthon a Horrorra akadva 2000-ben látott napvilágot, és a mai napig az egyik legjobb vígjátéknak tartják. Már csak azért is, mert fantasztikus módon parodizálja ki az akkori horrorfilmeket – mint például a Sikoly és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron. Olyannyira nagy sikert aratott, hogy 2013-ig bezárólag még további négy folytatás készült hozzá, de ezek közül már egyik sem tudta megütni az első felvonás szintjét.

Ezeket olvastad már?

A Paramount Pictures ennek ellenére bejelentette, hogy a Halálos iramban megaproducerével, Neal H. Moritz-cal együttműködve feltámasztja a szunnyadó franchise-t. A Horrorra akadva reboot forgatása 2024 őszén indul, és ha minden jól megy akkor 2025-ben már mozikba is kerül, már ha valakit tényleg érdekelni fog ez a hollywoodi agymenés. Nem bírnak magukkal a tengerentúlon a filmgyár óriásai, hiszen a Csupasz pisztolyt is rebootolják, sőt már főszereplőt és premierdátumot is kapott.

Az új Horrorra akadva filmhez egyébként bőven van alapanyag, mivel a horror továbbra is jelentős erőt képvisel a kasszáknál, és az olyan filmek, mint az Öt éjjel Freddy pizzázójában (Five Nights at Freddy's), a Mosolyogj (Smile) és az M3GAN nagy tömegeket vonzanak, melyeket alaposan ki lehet parodizálni. Arról egyelőre nem esett még szó, hogy vajon az eredeti szereplőgárdából bárki is visszatérhet-e, de az elmúlt 1-2 évtized távlatából aligha történhet meg ilyesmi. Talán a négy filmben is feltűnő Anna Faris (Cynthia "Cindy" Campbell) és Regina Hall (Brenda Meeks) egy kaphat egy kisebb szerepet majd a rebootban, de még lehet, hogy ez a feltételezés is hibás.

Kövess Minket!



Gamer szótár