Megvan mikor mutathatják be a State of Decay 3 játékmenetét

Megvan mikor mutathatják be a State of Decay 3 játékmenetét

Legalábbis erre tett utalást egy bennfentes személy.

A WindowsCentral munkatársa, Jez Corden sejtelmes megjegyzése felrobbantotta az internetet. Corden az alábbi bejegyzéssel szította a tüzet X/Twitteren:

„Izgatottan várom a Gears 6-ot a júniusi Xbox Showcase-en, de van egy másik játék is, ami miatt hihetetlenül bezsongtam, mert többet szeretnék megtudni az állapotáról.”

Az eredeti tweetben leírta a "state" (állapot) szócskát, amit a legtöbben rögtön ki is szúrtak, a spekuláció pedig természetesen nem maradhatott el. Sok rajongó szerint ezzel a kijelentéssel a State of Decay 3-ra utalt Corden.

Ezeket olvastad már?

A zombis akció-kaland túlélőjáték harmadik részét először a 2020-as Xbox Showcase-en fedték fel, de azóta nem érkezett további információ a projekttel kapcsolatban sem az Undead Labs, sem az Xbox részéről. 2022 márciusában Phil Spencer az XboxEra podcastben úgy fogalmazott, hogy rendkívül izgatottá tette, hogy milyen újdonságokat vonultathat majd fel a State of Decay 3.

A State of Decay 3-ból egy filmes traileren kívül sajnos nem sokat láttunk eddig, így várhatóan, amire Corden is utalhatott, a nyáron már némi játékmenetet is bemutatnak majd végre a fejlesztők. Ezen a héten egyébként már nem először fordult elő, hogy több neves újságíró és bennfentes is beszámolt az Xbox Games Showcase-en megjelenő Gears 6-ról. Még a végén ezt követően az is igaznak bizonyulhat, hogy a State of Decay 3 is felbukkan a showműsorban.

Egy korábbi pletyka szerint a játék egyébként 2027-ben jelenhet meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN