Kontrollert és kockát szorongatva sem fogsz unatkozni a zalaegerszegi OGEX-en

Kontrollert és kockát szorongatva sem fogsz unatkozni a zalaegerszegi OGEX-en

Magyarország 17. legnépesebb városát sem kerüli el az Országos Gaming Expo, így egy nap erejéig nem a folyópart lesz a legvonzóbb célpont a kikapcsolódásra vágyók számára.

A hónap második felében is gőzerővel menetel előre az OGEX úthengere, április 21-én, vasárnap ugyanis Zalaegerszeg felé veszi az irányt az ingyenes rendezvény. A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba kell ellátogatniuk azoknak, akik szeretnének minőségi időt eltölteni a retro PC-játékok, a cosplayerek és a képregények ölelésében, de azoknak sem kell majd csalódniuk, akiknek inkább a foci és a társasjátékok dobogtatják meg a szívüket. Ha pedig egy igazi különlegességre vágytok, irány a Star Wars kiállítás, hiszen ki ne szeretne részese lenni George Lucas legendás univerzumának, nemde?

Az OGEX egy igazi kihagyhatatlan esemény a videójátékok rajongói számára, legyenek akár hobbi-játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon.

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.

Kövess Minket!



Gamer szótár