A mid lane új titkosfegyvere egy topos?

A mid lane új titkosfegyvere egy topos?

Minden ösvénynek megvannak a maga rejtett gyémántjai, íme a középsőé!

A League of Legends több mint 160 hősét több különböző csoportba és ösvényre sorolja, melyek mind egyedi feladatokkal és képességekkel rendelkeznek, viszont ez nem állítja meg a néha előforduló átfedéseket. Most is ilyennel szembesülhettek néhányan a szurdok középső ösvényén. Nem ez az első olyan eset, amikor ezt az ösvényt olyan karakter dominálja, aki teljesen máshova máshová tartozik eredetileg. Proplay-ben és solo Q-ban is találkozhattunk már Kai’sa, Tristana, Gragas és Renekton middel, de most felragyogott egy új csillag az U.GG statisztikái szerint. 

Garen, a midlaner

Kész rejtély, hogy hogyan, de valahogy a középső ösvényesek listáját, az egyik legrégebbi hős vezeti. Annak ellenére, hogy nem kapott semmilyen nagyobb buffot vagy változást az elmúlt néhány patch során, Garennek mégis sikerült elérnie egy 53,52%-os győzelmi rátát. A 0,5%-os választási rátája alapján még kevesen fedezték fel titkos aduászt, de ez nem azt jelenti, hogy örökre így marad.

Van több hős is, aki tökéletes ellene, mint például Aurelion Sol, Azir és Taliyah, de a rövid távú ellenfelekkel szemben könnyebben megállja a helyét. Garen gyengepontja abban rejlik, hogy egy rossz draft miatt könnyen alulmaradhat a late game során. Ezt jó trade-eléssel, egy jól koordinált csapattal és egy kis jungle segítséggel könnyen meg lehet előzni. Ha netán kicsit kifogytál az ötletekből, itt az ideje neked is kipróbálni a Garen midet és terrorizálni a riftet.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.