Apa lesz a 40 esztendős Superman, Henry Cavill

Apa lesz a 40 esztendős Superman, Henry Cavill

Új filmjének premierjén osztotta meg a nagyszerű hírt. 

Miután levetette Superman köpenyét, merőben más irányt vett Henry Cavill karrierje, hiszen a hősködésen túl megjárta a Vaják sorozatot, illetve olyan elvetemült akcióvígjátékban is feltűnik, mint a The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Új filmjének premierjén egy interjúban azonban olyan fantasztikus hírrel rukkolt elő, ami minden rajongója szívét megmelengetni. A beszélgetés során megerősítette, hogy barátnőjével, Natalie Viscusóval gyermeket várnak.

„Nagyon izgatott vagyok miatta. Persze Natalie is nagyon izgatott. Biztos vagyok benne, hogy még sokat fogtok látni belőle.”

Egyeseknek úgy tűnt, hogy kollégája, Henry Golding inspirálta őt arra, hogy apa legyen, Cavill cáfolta a dolgot mosolygósan:

„Nem ő inspirált erre, hanem a szüleim.”

Cavill és Viscuso 2021-ben hozta nyilvánosságra kapcsolatát. Viscuso a Vertigo Entertainment alelnöke, a produkciós cégé, amely olyan projektekben vesz részt, mint az AZ (It), a Öt éjjel Freddy pizzázójában (Five Nights at Freddy's) és A Lego-kaland (The LEGO Movie). Egy hozzájuk közel álló forrás szerint kezdetben csak együtt dolgoztak, idővel azonban szerelemmé alakult a kapcsolatuk.

Cavill egyébként nemrég lépett ki két nagy franchise-ból: a DC Extended Universe-ből, amely James Gunn érkezésével újraindul, és az új Superman David Corenswet lesz, valamint a The Witcherből (Vaják), amelynek a negyedik évadában Liam Hemsworth váltja le őt Geralt szerepében. Cavill és Viscuso azonban az Amazonnal együttműködve egy új tévés franchise – a Warhammer 40,000 – elindításában is közreműködik.

Ezeket olvastad már?

A The Ministry for Ungentlemanly Warfare főszereplői között talaljuk még Eiza Gonzálezt, Henry Goldingot, Alan Ritchsont és Alex Pettyferr is, a filmet pedig már vetítik a tengerentúli mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN