Fizetőssé válhat az X/Twitter, és Musk elmagyarázta ez miért hasznos

Fizetőssé válhat az X/Twitter, és Musk elmagyarázta ez miért hasznos

Nem teljesen eszetlenség a mondanivalója.

Elon Musk feltűnő jelenség, és nagyon szereti a reflektorfényt, főleg mióta megszerezte magának a saját új játszóterét, a Twittert. Most éppen azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megsápolná az új felhasználókat. Azzal hozakodott elő a napokban ugyanis, hogy díjat szedne az X (korábban Twitter) közösségi platformon az újonnan regisztrált tagoktól a tartalommegosztásért, kommentelésért, illetve még a lájkolásért is. A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója egy felhasználói megkeresésre válaszolt, és kifejtette, hogy ezzel a módszerrel szeretné felvenni a harcot a botok ellen.

Ezeket olvastad már?

A terve szerint minden egyes új fióknak egy kisebb éves díjat be kellene fizetnie, mielőtt teljes egészében igénybe vehetné a platform szolgáltatásait. Ez a spamek csökkentése és a mindenki számára jobb élmény megteremtése érdekében történne meg.

Régi motorosok

A korábbi felhasználók szerencsére továbbra is ingyenesen lehetnek jelent az X-en. Must azt is kihangsúlyozta, hogy elképesztően sok kamufiók található az adatbázisban, ezzel pedig sok felhasználó a saját kedvenc becenevét sem tudja beállítani magának, mert az már eleve foglalt emiatt.

Ez az intézkedés kizárólag az új felhasználókat érintené, és egy három hónapos próbaidő után a felhasználók 'visszanyerik a szabadságukat'. Az új rendszert Új-Zélandon és a Fülöp-szigeteken már bevezették, és a nem ellenőrzött felhasználóknak évi 1 dolláros díjat kell fizetniük.

Kövess Minket!



Gamer szótár