Így fest egy közel 3 milliós gamer PC

Így fest egy közel 3 milliós gamer PC

Biztos vagyok benne, hogy fejben egyszer már minden összeállította a saját álom PC-jét, a közkedvelt streamernek a valóságban is összeállt.

Mi egy videójáték fanatikus legfőbb társa? Hát persze, hogy a számítógépe – vagy konzolja –, aminek a segítségével műveli ezt a tevékenységet. A játékok minősége az idő előrehaladtával egyre gyorsabb ütemben fejlődik, és ez sokaknak okoz nehézséget, hiszen nem könnyű tartani a lépést a technológiával, főleg, hogy egyre borsosabb árat kell fizetnünk azért, ha a legmodernebb specifikációval szeretnénk rendelkezni. Ahogy sokan, fejben én is számtalanszor összeállítottam már az álom PC-met, és reménykedem abban, hogy egyszer valóban megépül – valószínűleg majd akkor, mikor már az is elavultnak fog számítani. Ezzel minden bizonnyal cristijAn – közkedvelt FIFA tartalomgyártó – sem volt másképp, akinek megadatott az e lehetőség, hogy megvalósíthatta álmát.

A streamer YouTube-on számolt be arról, hogy egy együttműködés keretében elkészült a vágyott PC-je, aminek természetesen elképesztően örül. Az ő helyzetében ez azért is különösen fontos, hiszen tartalomgyártóként ez a munkaeszköze, és naponta több ezren várják, hogy kikapcsolódást nyújtson számukra.

A gép láttán tátva marad az ember szája, hiszen elképesztően menőn néz ki, de a tartalma is legalább ennyi figyelmet érdemel, ugyanis egy RTX 4090 és egy Intel Core i9-14900k felel a tökéletes működésért. Gondolom mindegyikünk megelégedne egy ilyen bestiával.

Nektek mi az álom PC-tek?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár