Az űrben is bemutatták az új Transformers film első előzetesét

Az űrben is bemutatták az új Transformers film első előzetesét

Az animációs filmet mozikban vetítik majd.

Ha A fenevadak kora (Rise of the Beasts) nem lett volna elég tré, akkor most megkapjuk az újabb adag Tranformerst, amely animációs formában mesél el egy teljesen új történetet. Az már korábban kiderült, hogy az alakváltós robotok a közeljövőben összeállnak majd a G. I. Joe-kkal is, de arra nem voltunk felkészülve, hogy egy gyerekeknek szánt filmben szeretnék felvázolni nekünk, hogyan vált a két tesóból, Optimusból és Megatronból halálos ellenség.

A Paramount megörvendeztetett minket a Transformers One című animációs film első előzetesével, amely egy előzménytörténet lesz, a két főszereplőnek pedig nem más kölcsönzi a hangját, mint Chris Hemsworth (Optimus) és Brian Tyree Henry (Megatron). Rajtuk kívül Scarlett Johanssont is lehet majd hallani, mert egy másik fontos karaktert, Elita-1-et kelti életre.

Ezeket olvastad már?

A sztori szerint Optimus és Megatron is eléggé fiatalok, előbbit például ekkor még csak Orion Paxként ismerték, míg utóbbi D-16-os kódnevet kapott. A trailerből az derült ki eddig, hogy mindketten egyszerű munkásrobotokként kezdték pályafutásukat, ráadásul ekkor még nem voltak alakváltók. Hamarosan azonban egy idős és bölcs robot megmutatja nekik, hogyan tudják kiaknázni a bennük rejlő erőt, és a felvértezi őket az átalakulás képességével is. Mindeközben a Transformers szülőbolygóján, a Cybertronon egy titokzatos gonosztevő elleni harc bontakozik ki.

Sajnálatos módon ez csak egy gyerekeknek szánt alkotás, és bár a látványra nem feltétlenül lehet panasz, illetve az animáció is rendben van, ezen túlmenően a rengeteg közbeszúrt harmatgyenge poén, a megfiatalított robotok csak a franchise megcsúfolása. Egy hatalmas cringe fesztiválnak tűnik ez az animációs film, ráadásul mostanra eljutottak odáig Hollywoodban, hogy egy cseppet sem módosították a robotok hangszíneit, így teljes mértékben olyan, mintha hús vér emberek társalognának – ami számomra kiábrándító.

A hype növelése érdekében egy különleges eszközre rögtítettek néhány kamerát és egy videólejátszót, amely miután elérte a majdnem 40 kilométeres magasságot, automatikusan elindította az előzetest. Ezt pedig ti magatok is megnézhetitek.

A Transformers One idén szeptemberben debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár