Lekapták az új Geraltot és bejelentették mikor ér véget a The Witcher sorozat

Lekapták az új Geraltot és bejelentették mikor ér véget a The Witcher sorozat

Egy videóval kiegészítve közölte a hírt a streamingszolgáltató.

Már egy ideje komoly kritikával illettik a Vaják (The Witcher) sorozatot, az pedig nagyon árulkodó jel volt, hogy nem jó irányban halad a dolog, mikor Henry Cavill kilépett a produkcióból. A negyedik évadtól kezdődően Liam Hemsworth veszi át a helyét Geraltként, egyelőre azonban azt nem tudni, hogy vajon jó ötlet volt-e őt választani. Amikor Cavill meglepte a rajongókat, és bejelentette távozását, a következőket írta egy nyilatkozatban:

„Az utam Ríviai Geraltként egyaránt tele volt szörnyekkel és kalandokkal, de sajnos a 4. évadra leteszem a medálomat és a kardjaimat. Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth úr veszi át a Fehér Farkas szerepét. Mint a legnagyobb irodalmi karakterek esetében, én is tisztelettel adom át a stafétát, és lelkesen várom, hogy Liam hogyan alakítja ezt a lenyűgöző és titokzatos embert. Liam, jó uram, ennek a karakternek olyan csodálatos mélysége van – élvezd, hogy belevetheted magad.”

Ezeket olvastad már?

Hemsworth az alábbiakat válaszolta:

„Witcher-rajongóként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy eljátszhatom Ríviai Geraltot. Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a gyeplőt, és megengedte, hogy az én kezembe kerüljenek a Fehér Farkas pengéi a következő fejezetekben. Henry, évek óta rajongok érted, és hatalmas inspirációt adott, amit ebbe a szeretett karakterbe belevittél. Lehet, hogy nagy űrt kell betöltenem, de izgatottan várom, hogy belépjek a The Witcher világába.”

Mindenesetre az is kiderült, hogy a Netflix ugyan berendelte a fantasy-sorozat 5. évadát, de egyben ezzel véget is ér a történet. Azt is megerősítették, hogy már nekiláttak a következő évadnak, és az 5. szezonnal párhuzamosan fogják forgatni.

A Netflix közzétett egy rövid videót is, amely a 4. évad olvasópróbáját mutatja be röviden. Ebben már feltűnik Hemsworth, de mellette Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri) és Joey Batey (Kökörcsin) is ott ül, ráadásul az új színészek is tiszteletüket tették, így például megpillanthatjuk Laurence Fishburne-t is.

A 4. és 5. évad Andrzej Sapkowski három további Witcher regényét – a Tűzkeresztség, a Fecske-torony és A tó úrnője – dolgozza majd fel. A 4. évadnak egyelőre még nincs premier dátuma.

Kövess Minket!



Gamer szótár