Három órás gameplay jött a Hades 2-höz, ezt muszáj lesz játszani

Három órás gameplay jött a Hades 2-höz, ezt muszáj lesz játszani

Végre mélyebb betekintést nyerhetünk az egyik legjobb játék folytatásába.

Alighogy a Supergiant Games bejelentette, hogy mostantól bárki jelentkezhet belsős tesztelőnek a készülőben lévő Hades 2-höz, meg is osztottak egy 3 órás gameplayt a játékról, amiből végre megtudhatjuk, hogy mégis mire is számíthatunk a legendás játék folytatásában. A Hades 2020 egyik nagy dobása volt, és azóta is hatalmas kultusz övezi ezt a rogue-like játékot, mely kategóriájának egyik legkiemelkedőbb alkotása lett. Minden rajongó abban reménykedett, hogy idővel folytatást kap a cím, ami mostanra már bizonyosságot is nyert, és lassan a célegyenesbe ér a projekt. Nézzük tehát, hogy a fejlesztők miként pörgetik ki a Hades 2 első 7 szintjét.

A felvétel számos új mechanikát, funkciót, képességet és egyéb olyan elemet leplez le, melyek nagyban megkülönböztetik őt a sorozat első részétől. A játék középpontjában Melinoë áll, aki az előző epizód Zagreusának a nővére, így az ő bőrébe bújhatunk majd a kaland során. Első ránézésre nagyobb hatótávolsággal és tömegirányítással rendelkezik testvérénél, valamint alapfegyvere a Boszorkánybot, amellyel közelharcra és mágikus támadásokra is egyaránt képes. Ezenfelül több képességgel is találkoztunk, melyek használatának egy része manához van kötve, de minden bizonnyal ezekkel is csak a játék felszínét kapargatjuk. 

"Ezek kulcsfontosságú fegyverek, amelyek szinte önmagukban karakterek, és mindegyik más játékstílust támogat. Mindegyikük egyformán vagy legalábbis hasonlóan életképes a különböző helyzetekben, és az a mód, ahogyan a különböző bónuszok hatással vannak rájuk, sok eltérő lehetőséget nyit meg a különböző felépítésekhez és játékstílusokhoz." – magyarázta Kasavin, az egyik fejlesztő.

Összességében tehát a régi elemek mellett – melyek nagy részét átdolgozták – rengeteg újdonságot tartalmaz, mi pedig alig várjuk, hogy mindezt felfedezhessük. Ne felejtsétek, hogy még mindig jelentkezhettek a belsős tesztre a Steam felületén, amivel még az Early Acces előtt kipróbálhatjátok a játék egyes részeit.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár