Beköltözik a TikTok a Twitchre is

Beköltözik a TikTok a Twitchre is

Egy olyan újdonsággal rukkolt elő a cég, ami egyeseknek tetszeni fog, míg másoknak biztosan nem.

Közel egy évnyi tesztelés után a Twitch új, TikTok-stílusú hírfolyama végre minden felhasználó számára elérhető lesz még ebben a hónapban. A szerdai Patch Notes livestream során a Twitch alkalmazottai jelentették be az újdonságot, amely igazából egy új lehetőséget rejt, hogy görgetni lehessen a népszerű, és a felhasználók által követett csatornák klippjei és élő adásai között.

Ezeket olvastad már?

Az új 'felfedező feed' a mobilalkalmazáson belül egy új fülként jelenik meg, és a jövő hónapban egyesek ezt az oldalt már kezdőlapként láthatják majd. A Twitch szerint minden élő közvetítés és klip megjelenhet itt, amennyiben megfelelnek a tartalmi irányelveknek. Ebben a szekcióban görgetve a felhasználók által követett alkotók élő tartalmait, valamint a Twitch által ajánlott streameket lehet megtalálni. Ha valami olyasvalakire vagy olyanvalamire bukkansz, ami tetszik, az avatárra koppintva beléphetsz a színházi módba, és interakcióba léphetsz a streamerrel és a nézőkkel.

A klipek áradata pedig remek alkalmat kínál arra, hogy a legjobb közvetítésekből kivágott kis rövid videókról se maradj le. A Twitch itt is megjeleníti majd, ha egy streamer épp élőzik, és lehetővé teszi, hogy ráhangolódj, ha többet szeretnél látni. A hírfolyam azonban nem lesz reklámmentes, és ahogy Jess Sung termékmenedzser a Patch Notes során elmondta, a reklámok itt is simán megjelennek majd. Hozzáteette azt is, hogy tovább lehet majd szörfölni, így nem kényszerítenek arra, hogy megszakítsuk a megtekintést vagy a görgetést.

Kövess Minket!



Gamer szótár