Új látványos képek érkeztek a gőzerővel készülő The Wolf Among Us 2-ből

Új látványos képek érkeztek a gőzerővel készülő The Wolf Among Us 2-ből

Nagyszerűen fest a nyomozós kalandjáték következő epizódja.

Lehet, hogy nem tűnt fel, de már öt esztendő eltelt mióta bejelentették a The Wolf Among Us második részét. Szerencsére most már jó uton halad a projekt, pedig volt időszak, amikor még a Telltale sem volt teljesen biztos benne, hogy sikerülhet elkészíteni a várva várt folytatást. Mindenesetre most ismét bejelentkezett a stúdió, és ha már életjelet adtak magukról, akkor négy új képet is megosztottak a készülő játékból.

Ezeket olvastad már?

Április 19-én a The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley osztotta meg az alábbi screenshotokat a következő felirattal:

„Új képek a The Wolf Among Us 2-ből, amely már a gyártási fázisban van.”


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Mindegyik képen a Telltale jellegzetes, képregényalbum (egyszerűbben grafikus novella) stílusú grafikája figyelhető meg, de megpillanthatjuk a sorozat főhősét, Bigby-t is, amint éppenséggel felfedezi Fabletownt, hiszen most is egy komoly büntényt kell majd megoldania.

Először a 2019-es The Game Awards-on hallottuk, hogy a Telltale tető alá akarja hozni a 2013-as kalandjáték folytatását. Azután sokáig nem hallatott magáról a fejlesztőcsapat, majd 2022-ben végre megkaptuk az első The Wolf Among Us 2 trailert, de a színfalak mögött zajló események miatt sokkal több információt nem közöltek a második felvonásról.

Keighley szóhasználata egyébként egy kissé fura, mivel egyesek szerint ez leginkább egy arra tett utalás, hogy a Telltale csak nemrég kezdett el dolgozni a folytatáson. Ez persze nem így van, mivel elmondták már 2020-ban is, hogy nekiláttak a munkálatoknak, azóta pedig már az Unreal Engine 5-re is átálltak, és emiatt csúsztatták el a 2023-as megjelenési dátumot. Apropó megjelenés, sajnos egyelőre még pontos dátumot nem jelölt meg a stúdió, szóval nem tudni mikorra várhatjuk Bigby legújabb kalandját.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár