A videójátékok hőskorát is elénk tárja az OGEX debreceni állomása

A videójátékok hőskorát is elénk tárja az OGEX debreceni állomása

Magyarország második legnépesebb települése is ajtót nyitott az Országos Gaming Expónak, hiszen ki ne szeretne (videó)játékok segítségével felkészülni a hétvégi sziesztára?

Szeptember vége helyett április végén érkezik meg az OGEX Debrecenbe, hogy még a hétvége előtt hangulatba hozza a közönséget az alsó hangon is változatos programok és látnivalók segítségével. Egészen pontosan április 26-án, pénteken tárja szélesre kapuit a Lovarda, hogy retro PC-játékokkal, társasokkal, cosplayerekkel, focival és a Star Wars jól ismert karaktereivel csaljon mosolyt a résztvevők arcára – de éppenséggel a Minecraftban is bárki megmutathatja, hogy mi fán terem a kreativitás. Az Országos Gaming Expo természetesen továbbra is ingyenes, így tényleg semmi akadálya annak, hogy jól érezzétek magatokat!

Az OGEX egy igazi kihagyhatatlan esemény a videójátékok rajongói számára, legyenek akár hobbi-játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon.

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.

Kövess Minket!Gamer szótár