Milliók életét kell elvennünk – Ezekkel játszunk a hétvégén

Milliók életét kell elvennünk – Ezekkel játszunk a hétvégén

Mi a békés hétvége helyett inkább az egyik legnagyobb háborút választjuk.

Meglepő, de ezen a héten egy olyan alkotás sem debütált, ami különösebben lenyűgözte volna a játékosokat. Szerencsére így sem kell unatkozunk az elkövetkezendő napokban, hiszen az Epic Games továbbra is kedveskedett nekünk ingyenes játékokkal, ráadásul néhány közkedvelt cím elindult, hogy más platformokat is meghódítson. Alább összeszedtük azt az 5 játékot, melyeket mi biztosan előveszünk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Grounded 

A Groundedben csöppnyi emberek bőrébe ismerhetjük meg a világot, és kell megbirkóznunk olyan feladatokkal, mint a rovarok legyőzése, gyűjtögetés és építés. A játék 2020-ban debütált, és elnyerte a PC-sek, valamint az Xboxosok szívét is. Most, a megjelenése után közel 4 évvel végre elérhetővé vált PlayStation 4, a PlayStation 5 és a Nintendo Switch felhasználók számára is. Kihagyhatatlan kalandban lehet részetek.

 Dave The Diver 

Ez egy egyszemélyes kaland-RPG, ahol nappal felfedezhetjük a tengert, horgászhatunk benne, a mélyére merülhetünk, éjszakánként pedig egy sushi éttermet vezetünk. Dave-hez és vicces barátaihoz csatlakozva felfedezheted a Blue Hole titkait. A játék ezen héttől végre elérhető a PlayStation 4 és PlayStation 5 tulajdonosok számára is. Több díjat is nyert, akik pedig próbálták, csak elismerően nyilatkoznak róla, tehát biztosan nem fog csalódást okozni.

 Helldivers 2 

A Helldivers 2-vel még mindig napi szinten százezrek játszanak, ami nem meglepő, hiszen olyan mindenkit érintő küldetéseket talál ki a játékmester, mely rajongók tömegeit ragasztja a képernyőhöz. Tegnap is új kollektív feladat érkezett, mely keretében 2 milliárd Terminidsszel kell végeznünk. Habár első hallásra lehetetlennek tűnik, a közösség egész jól halad a teljesítésével. Ez tökéletes alkalom, hogy újra elővedd a játékot, vagy akár most kezd bele, és rögtön egy hatalmas akcióba csöppenj.

 The Big Con 

Az 1990-es évek Amerikáján kell átverekedned magad, miközben egy szökött tini vagy, akinek nincsenek lelkiismereti problémái. Tervezd meg az útvonalat, viselj álruhát, és foszd ki a lakosokat, hogy mindenáron elérd a célod. Klasszikus retro képvilág, és megannyi kaland vár rád ebben a 2021-es címben, amit imádnak a vásárlók, ráadásul az eredeti 4 140 forintos ár helyett, teljesen ingyen lehet a tiéd az Epic Store-ból.

 Town of Salem 2 

A Town of Salem 2 egy viszonylag új – 2023. augusztus 25-én vált elérhetővé – online stratégiai játék. Salem városába belépve számtalan rejtély, és megannyi csalás vár rád, melyek között muszáj eligazodnod, ha győztesen szeretnél kikerülni a történtekből. Tapasztald meg a paranoiát, ízleld meg a diadalt, és néz szembe a kegyetlen gyilkosságokkal. A játék egyébként ingyenes Steamen, így onnan bárki letöltheti minden gond nélkül. Az Epic Games boltjához csütörtökön kerül hozzáadásra, és ettől kezdve ott is a könyvtáratokhoz adhatjátok.

Kövess Minket!



Gamer szótár