11 milliós gamerszobát épített magának, mert rajong a Star Citizenért

11 milliós gamerszobát épített magának, mert rajong a Star Citizenért

Nem sajnálta a pénzt, de a végeredmény magáért beszél.

Egy eléggé népszerű thaiföldi YouTuber Bankii imádja a Star Citizen-t, és úgy tűnik egy halom pénze is volt, amit nem sajnált a játékra. Fogta magát és épített egy 30 000 dolláros (több, mint 11 millió forint) gamerszobát a játékban található kedvenc hajója, a Crusader Hercules alapján.

Erről természetesen videót is készített, amelyben bemutatja miként készült el a helyiség, továbbá azt is megosztotta, hogy milyen sok átdolgozásra volt szükség az űrsikló hangulat eléréséhez. A folyamat során fapaneleket helyeztek el egy acélból hegesztett keretre, amit először az építész műhelyében szerelték össze, mielőtt Bankii stúdiójába került volna. A mesterséges űrhajó gyakorlatilag kibővítette Bankii szobáját, és egy automatikus tolóajtóval különítette el. Tényleg úgy néz ki, mintha az irodájából egy űrhajóra szállna fel mikor belép oda – már csak a dekompresszió sziszegése és gőze hiányzik ilyenkor.

Ezeket olvastad már?

A "pilótafülkében" három 165 centiméteres tévé, valamint egy hajlított kijelző található, amely a verseny- és repülős játékok műszerfalaként szolgál. Ezalatt van egy kis HOTAS joystick a repülős játékokhoz, és egy kormány az olyan szimulátorokhoz, mint a Forza. A PC, amely meghajtja ezt a rendszert majdnem 7000 dollárba került, és egy egyedi RTX4090-es kártyával van felszerelve.

Ebben a szobában szinte minden megtalálható, amit a 30 000 dollárért cserébe elvárna az ember, például van egy beépített konyhasarok, grillsütővel, a légsütővel és a tésztakészítéshez szükséges vízforralóval. Bankii azt tervezi, hogy az űrhajónak kinéző szobát további tartalmak létrehozására használja majd. A videó végén Bankii egy Telsa-t kér Elon Musk-tól (természetesen egy kollaborációhoz), és beszél egy kicsit a passzív jövedelemmel elért sikereiről. A népszerű youtuberekpénzügyi tanácsait hajlamosak vagyunk fenntartásokkal kezelni, de talán ezért nincs az asztalunkon 860 dollár értékű RGB-világítás.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN