LoL: Szakítsd szét a valóságot az Empyrean skinekkel

LoL: Szakítsd szét a valóságot az Empyrean skinekkel

Hat új hőssel és egy prestige kiadással bővül a neon színekben pompázó skincsalád.

Először a Párbajhős, utána a Vérhold bővült és most pedig az Égi kinézetek kerültek főszerepbe. A Riot egy teljesen új kozmetikumcsalád bemutatása helyett, inkább megint új tagokkal bővíti ki a rajongók régi kedvenceit. Ahogy látható a mostani választás az először 2022-ben bemutatott Empyrean/Égi kinézetcsaládra esett. A várva várt 2024-es MSI örömére 6 új hős részesül majd abban a tiszteletben, hogy csatlakozhat az erős neon színekkel díszített világhoz. Sőt az egyikük még egy prestige kinézetet is kap majd az új eventtel együtt. 

A 14.9-es Patch során, május 1-én csatlakoznak majd az új skinek a fő szerverekre. Az Égi Varus lesz most ennek az adagnak a legendás kinézete, ami egy kicsit magas, 1820 RP-s összeget jelent majd. A prestige kinézetet kivéve - amihez megint 2000 event tokent kell gyűjteni - az összes többi kozmetikum ára 1350 RP marad. Mindegyik borítóját megtalálhatod az alábbiakban. 

A korábbi skinekhez hasonlóan ezek a kinézetek is megtartották a fekete és sötét lila alapot és az ezt feldobó élénk neon színeket. Az világító, erős színvilág, az éles, letisztult formák tényleg úgy néznek ki, mintha tényleg egy másik valóságból jöttek volna át. A Prestige kinézet tényleg jól néz ki, de nekem mégis a Malzahar a kedvencem.

Nektek melyik új skin jön be a leginkább?

Égi Akali -1350 RP

Égi Nocturne - 1350 RP

Égi Varus - 1820 RP

Égi Malzahar - 1350 RP

Égi Brand - 1350 RP

Égi Kayle -1350 RP

Prestige Égi Kayle - 2000 event token

>

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.